Her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Devfest Antalya Geliştirici Festivali 4 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında sektörel olarak yenilikler ele alınacak.

GDG Antalya ekibi tarafından başlatılan Devfest Antalya Geliştirici Festivali için 2023 takvimi belli oldu. Tamamen gönüllü olarak başlayan grup etkinliklerinde, yazılım ve teknoloji odaklı kendini geliştirmek isteyenlere fırsat tanınır, sektör paydaşlarının da bir araya gelmesi sağlanıyor.

Devfest Antalya Geliştirici Festivali Aralık’ta başlıyor

Her yıl düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu Devfest Antalya Geliştirici Festivali bu yıl 4 Aralık 2022’de misafirlerini ağırlayacak. Bu yılki etkinliğe 800’ün üzerinde katılımın olması bekleniyor. Etkinlik boyunca konferanslar, workshoplar, aktiviteler gerçekleştirilecek. Katılımcılar ise daha geniş bir ağ oluşturma fırsatı yakalayacak.

GDG Hakkında

GDG (Google Developer Groups), Google tarafından desteklenen platformda oluşturulan gönüllü topluluklardır. 120 farklı ülkede yer alan GDG, yazılım ve teknoloji alanında sektörü bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir