Infinix tarafından yapılan yeni lansman ile birlikte Infinix Note 11 Pro modelini resmen tanıttı. Küresel olarak satışa çıkacağı belirtilen yeni modelin üstün özellikler ile donatılmış olması dikkatlerden kaçmadı.  Aynı zamanda pek çok farklı şirketinde tercih ettiği Note ismini devam ettirdiği görülen şirket, en çok fiyatı ile merak uyandırmış durumda. Mevcut özellikleri, uygun fiyatlar ile Türkiye pazarında sunulması halinde cihazların Türkiye gibi pek çok farklı bölgede yüksek satış rakamlarına ulaşabileceği tahmin ediliyor.

Infinix Note 11 serisi neler sunuyor? 

Şirket tarafından yapılan açıklamalarda teknik özelliklere yönelik çok kapsamlı bilgiler paylaşıldı. Note 11 ve Note 11 Pro olarak iki farklı versiyona sahip olacak yeni modellerde, kullanıcılar daha iyi bir deneyim sunacak devasa bir ekran kullanacak. Telefonun tanıtımı ile birlikte en çok dikkat çeken bu yenilik, kullanıcıların pek çok modelde elde edemediği büyüklükte bir ekranın kullanılacağını gösteriyor.

Infinix Note 11 6.95 inç büyüklüğündeki ekran, 120 Hz. tazeleme hızına ve 180 Hz. dokunma hassasiyet oranına sahip. Bu bakımdan kullanıcıların büyük ekranı hantal bir şekilde kullanmayacağı ve ekrandan iyi bir performans alacağı görülebiliyor. FHD+ çözünürlük sunan IPS LCD ekranda özellikle ön kamera cazip. 16 megapiksel görüntü kalitesini sunacak kameranın yanı sıra telefon parmak izi okuyucusu ile güvenliği de sunuyor. Parmak izi okuyucusu ise telefonun yanında yer alıyor.

Note11

Şirketin yeni amiral gemisinde kamera özellikleri, işlemciler ve hızlı şarj desteği dikkat çekiyor. Üstelik yeni modelde kullanıcıların, 3 GB sanal bellek gibi özel kullanımlara sahip olması da telefonu farklı kılıyor.

Infinix Note 11 Pro kaç para olacak?

249 dolar ile ABD’de satışa çıkacak olan telefon 3 farklı renk seçeneğine sahip. Ancak cihazın diğer bölgelerde kaç para ile satılacağı bilinmiyor. 

Infinix Note 11 Pro teknik özellikleri ne?

  • Ekran: 6,95 inç büyüklüğünde IPS LCD, FHD+ 120 Hz tazeleme oranı
  • İşlemci: MediaTek Helio G96
  • RAM: 8 GB (3 GB sanal RAM)
  • Depolama: 128 GB
  • Ön Kamera: 16 MP
  • Arka Kamera: 64 MP + 13 MP + 2 MP
  • Batarya: 5.000 mAh (33 watt hızlı şarj)
  • İşletim Sistemi: Android 11

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir