Online danışmanlık platformu Eksperin; Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin ardından bölgede yaşayan depremzedelere, deneyimli uzmanlar aracılığıyla ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti sunacak. Bu bağlamda depremzedeler pazarlama, iş modeli geliştirme, strateji, satış, proje yönetimi, finansmana ulaşma, e-ticaret, dijital pazarlama, markalaşma, iletişim, hukuk, süreç ve taktik konularında danışmanlık hizmetinden ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek.  

Deprem Bölgesine Özel Geliştirilen Danışmanlık Desteği

Danışmanlık hizmeti platformu olan Eksperin’in misyonu kişilere destek olabilme adına telekonferans sistemi ile iletişime geçerek profesyonel bir hizmet sunmak. Platform; yaşanan felaketin ardından deprem bölgesinde var olan sorunlara alanında uzman kişilerle sürdürülebilir çözümler geliştirecek bir proje olan “Sosyal Etki Girişimleri Seferberliği” başlattığını duyurdu.  Eksperin platformunda verilen bilgilere göre 26 Mart Pazar gününe kadar alınacak olan başvurular deneyimli kişiler tarafından değerlendirilip uygun görülen kişileri programa dahil edilecek. Program, başlangıçtan itibaren 6 ay kadar sürecek. 

Eksperin platformu kurucusu Ersin Mete Ertürk şu ifadeleri kullandı: “Yaşadığımız büyük felaket sebebiyle bölge insanına ve depremzedelere uzun soluklu ve sürdürülebilir faydalar sağlamanın ve problemlerine çözümler üretebilmenin çok gerekli ve değerli olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple deprem bölgesine fayda sağlayacak proje ve iş modellerinin oluşturulması veya halihazırda bu bölgeye hitap eden bir iş modelinin orada kullanılabilmesinin sağlanması öncelikli hedeflerimizden olmalı. Bunun için de herkesin uzman olduğu alanlarda destek olması ve çözümler sunması önem arz ediyor. Eksperin olarak, kıymetli bilgi ve deneyim hizmeti sunmak uzman olduğumuz alan. Bu yüzden birbirinden farklı alanlarda deneyimli ve yetkin platform profesyonelleri ile deprem bölgesi için sosyal etki ve fayda yaratacak girişimci ve startuplara, yönlendirme ve rehberlik almak ve uzmanlarımızın deneyimlerinden faydalanmak için ücretsiz olarak online danışmanlık sunacağız.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir