Dell, AMD Ryzen 5625U CPU ile donatılmış yeni Inspiron 24 All in One modelini piyasaya sürdü. Üç tarafında dar çerçevelerin tercih edildiği ekranıyla dikkat çeken cihazın ekranın alt kısmındaki çerçevede ise hoparlörlere yer verilmiş. %99 sRGB renk gamına ve ComfortView Plus (mavi ışık azaltma) desteğine sahip olan FHD ekran, 23,8 inç büyüklüğünde.

Dell Inspiron 24 All in One özellikleri neler?

Ryzen 5 5625U (6 çekirdek/12 iş parçacığı) veya Ryzen 3 5425U (4 çekirdek/8 iş parçacığı) donanımlarından birisini tercih edebilecek olan kullanıcılar, 8 GB DDR4 3200 MHz RAM ve 512 GB NVMe SSD ile oldukça yüksek bir performans elde edebilecek.

Renk seçeneklerinde gri ve beyaz olarak iki farklı seçeneği sunan Dell, bilgisayarda güvenlik amacıyla açılır bir kamera modülüne yer vermiş. 4 tane USB bağlantı noktası, 1 tane HDMI giriş, 1 tane SD kart yuvası ile desteklenen cihaz all in one modellerini değerlendirmek isteyenler için sektörün yeni ve aynı zamanda iddialı bir modeli olacak.

2021 yılının bilgisayar satışlarında ilk 3 arasında yer almayı başaran ve yüzde 18.6’lık pazar payı ile dikkat çeken Dell, 2022 yılında bu rakamları geçmeyi hedefliyor. Bu bakımdan yapılan ilk tanıtım ile birlikte all in one sektöründe iddialı olacağını gösteren şirket, 2021 yılındaki 60 bin satış rakamını bu yıl yükseltmek ve geçmek için farklı modellerini piyasaya sürmeye devam edecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir