Piyasaya sunduğu dayanıklı yapıya sahip akıllı telefonlar ile dikkat çeken Ulefone’den yeni akıllı telefon modeli Armor X6 Pro tanıtıldı. Dayanıklı akıllı telefon pazarının dikkat çeken ismi Ulefone, yeni modelleri ile dikkat çekiyor. Uzun bir süre önce CAT serisi akıllı telefonları ile dikkat çeken dayanıklı modeller için Samsung’da bir dönem hamle yapmıştı. Bu pazarın önemli ismi olan Ulefone ise yeni Armor X6 Pro modelini tanıttı. Farklı ve dikkat çekici tasarıma sahip olan bu model dayanıklı gövde yapısı ile ön plana çıkıyor. Dayanıklı gövde ile gelen bu yeni akıllı telefon modeli, suya dayanıklı kamera, hoparlör, USB girişleri ve düğmeler ile üst seviye dayanıklılık sunuyor.

Ulefone Armor X6 Pro özellikleri

dayanikli akilli telefon ulefone armor x6 pro tanitildi

Her parçayı koruyan suya dayanıklı yapı ile gelen bu akıllı telefon modeli IP68 ve IP69K sertifikaları ile geliyor. IP68 sertifikası suya dalma ve toza karşı dayanıklı bir gövde anlamına gelirken, IP69K ise 30 metre suya bir buçuk saat dalma, su jetine ve yüksek seviyede toza karşı dayanıklılık anlamına geliyor. Bu sertifikalar sayesinde ise Ulefone Armor X6 Pro modeli üst seviye dayanıklı akıllı telefonlardan biri haline geliyor. Modelin önceki cihazlarda olduğu gibi ABD askeri standartı olan MIL-STD-810 G standardına sahip olduğunu belirtelim. Cihaz bu sayede yüksek sıcaklıklara dayanabilirken, Android 12 ile geliyor. 5 inçlik IPS LCD ekrana sahip cihazda MediaTek Helio A22 4G işlemciye sahip bu model 4 GB RAM ve 32 GB depolama ile geliyor.

İşlemci: MediaTek Helio A22 4G
Ekran: 5 inç IPS LCD
RAM: 4GB
Depolama: 32 GB
Kamera: 13 Megapiksel arka kamera 5 Megapiksel ön kamera
Video kaydı: 1080p
Batarya: 4.000 mAh
Boyutlar ve ağırlık: 150 x 78.9 x 14.4mm, 227 gram

Ulefone Armor X6 Pro modelinin kamera özellikleri de dikkat çekiyor. Arka tarafta 13 megapiksel çözünürlüklü çift LED’li yapıya sahip olan cihazın ön tarafında 5 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor. 4000 mAh pile sahip olarak gelen cihazın NFC desteğinin de olduğunu belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir