Uzun seyahatlere çıkarken keyifli vakit geçirmek için oldukça faydalı olan Euro Truck Simulator 2, aynı zamanda kendi şirketinizi kurup bu şirketi geliştirmenizi sağlayacak bir oyundur. Euro Truck Simulator 2 oyunu hakkında bir takım tüyolar edinerek oyunda daha uzun süre ilerleme kat edebilirsiniz. Şirketinizi bu tüyolarla daha kısa sürede zirveye taşıyabilirsiniz. Simülasyon oyunları arasında oldukça popüler olan Euro Truck Simulator 2, gerçekçiliği ve kafa dağıtma özelliği ile beraber beğeni kazanıyor. Oyunda sürüş yaparken aynı zamanda da para kazanıp kendi şirketinizi kurmaya çalışacaksınız. 

En iyi ETS 2 tüyoları

  • İlk garaj lokasyonunu doğru seçin,
  • Para biriktirin,
  • Yeni garajlar satın alın,
  • Şirketinize işçi alın,
  • Daha fazla gelir elde etmek için yeteneklerinizi geliştirin
  • İş alırken mesafe başına ücrete göre sıralamayı seçin,
  • Trafik cezası almaktan kaçının ya da cezaları kapatın,
5 1601404743

İlk garaj lokasyonunu doğru seçin

Euro Truck Simulator 2 oyununda profil oluşturduktan hemen sonra, bir garaj seçmeniz gerekiyor. Burada seçim basit olarak gözüküyor olsa da dikkat edilmesi gereken bir konudur. Garajınızı merkezi bir noktada seçmeniz gerekiyor. Bu, büyük bir şehrin merkezindeki bir garaj olabilir. Eğer bu tarz merkezi alanlarda seçim yaparsanız etrafınızda daha fazla iş imkânı, galeri, servis ve işçi bulma kurumu olacaktır. Bu şekilde oyuna kolay bir başlangıç yapabilirsiniz.

Para biriktirin

Oyuna ilk başladığınızda bankalar size kredi çekmeniz için sık sık mail gönderecek. Euro Truck Simulator 2’nin gerçekçi yanlarından biri budur. Eğer yanlış strateji yaparak sürekli kredi çekmeye başlarsanız bir zaman sonra kendinizi borç içerisinde bulabilirsiniz. Bu nedenle ilk aşamada tek seferlik işler yaparak para biriktirmek çok daha mantıklı olacaktır. Bu şekilde bir süre sonra para biriktirerek kendinize tır alabilirsiniz. 

Yeni garajlar satın alın

Euro Truck Simulator 2 oyununa başladığınızda halihazırda bir garaj seçiyorsunuz fakat bu garajda sadece bir sürücülük yer bulunuyor. Bu boşluğu da zaten oyuncunun kendisi dolduracak. Oyunda garaj geliştirmek için çeşitli yöntemler bulunuyor. Garajınız büyüdükçe daha fazla sürücüye yer verebiliyorsunuz. Eğer oyun başında aldığınız garajı yükseltirseniz, 2 kişilik yer daha açılıyor ve garaj toplamda 3 sürücü barındırıyor. Bu nedenle kendi garajınızı yükseltmek yerine farklı garajlar satın almak çok daha mantıklı olur. Bu sayede 3 sürücülük yer alabilir ve sizinle beraber 4 sürücü olarak daha fazla para kazanabilirsiniz. 

8 1601404765

Şirketinize işçi alın

Oyunda tek seferlik işler genellikle kısa sürdüğü için hızlı bir şekilde para kazanabilirsiniz. Bu adımdan sonra kendi tırınızı satın alacak ve nakliye piyasasından yük alacaksınız. Bu aşamaların ardından ilk yapacağınız şey, şirketinize sürücü almak olacak. Bu şekilde çok daha fazla gelir elde edebilir ve şirketinizi zirveye çıkarmaya daha da yakın olursunuz. Şirketinize aldığınız sürücülere birer araç vermek zorundasınız. Bunu da kendi aracınızı vererek yapabilirsiniz. 

Daha fazla gelir elde etmek için yeteneklerinizi geliştirin

Bu heyecan verici oyunda sürücü yeteneklerini geliştirebilirsiniz. Bu sayede nakliye piyasasında daha farklı ve daha iyi gelir elde edebilirsiniz. Yükseltilen her yeteneğin kendine has özellikleri var ve bu özellikler sayesinde daha fazla gelir elde edebilirsiniz. Daha fazla gelir elde etmek istiyorsanız, değerli yük ve hassas yük taşıma imkânı veren yeteneklerinizi geliştirmelisiniz.

İş alırken mesafe başına ücrete göre sıralamayı seçin

Euro Truck Simulator 2’de yük alıp iş başına geçmeye karar verdiğinizde oyunun size verdiği bir başka imkan da alacağınız işi filtreleme imkanı. İş alma ekranına giriş yaptığınızda sağ üst kısımda bir bar bulunuyor. Bu bara tıkladığınız zaman karşınıza ücret, mesafe, yük ağırlığı ve bunun gibi birçok seçeneğin bulunduğu uzun bir liste çıkıyor. Burada bir de mesafe başına ücret seçeneği var.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir