Epic Games, bu haftaki ücretsiz oyun promosyonunun bir parçası olarak 77TL’lik Daemon X Machina oyununu sınırlı bir süre için ücretsiz hale getirdi.

Epic Games Store her hafta ücretsiz oyunlar sunuyor. Geçen ay 2022’de 15 gün 15 gün ücretsiz oyun sunan şirket, kampanyasını 31 Aralık’ta sonlandırmıştı. Epic Games, haftalık ücretsiz oyun serüvenine hız kesmeden devam ediyor ve bugün 77TL değerindeki Daemon X Machina oyununu ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunuluyor.


Marvelous Inc.’in geliştirdiği XSEED Games’in yayımladığı Daemon X Machina, 2019 yılında Nintendo Switch platformunda yayınlandı. 2020’de Windows işletim sistemi için piyasaya sürülen üçüncü şahıs nişancı aksiyon oyunları, 27 Ocak – 3 Şubat 2022 tarihleri ​​arasında Epic Games Store’dan ücretsiz olarak indirilebilecek.

Daemon X Machina Epic Games Store’da ücretsiz olarak sunuluyor

Daemon X Machina’yı ücretsiz edinmek için önce bir Epic Games hesabı oluşturmalısınız. Değilse, bir hesap oluşturun. Bir hesabınız varsa Epic Games Store oyunlar sayfasına gidin ve Yükle düğmesine dokunun. Ardından, kitaplığınıza eklemek için Şimdi Sipariş Ver düğmesine tıklayın.

Epic Games’e yeni başarı sistemi geliyor

Daemon X Machina’yı kütüphanenize ekleyin ve hayatınızın sonuna kadar yanınızda olun. Promosyon süresi sona erdikten sonra kütüphaneden kaldırmadığınız sürece ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun özellikleri kısaca şu şekilde;

-Savaş alanı boyunca uç ve yozlaşmış makinelere ve dev Colossal Immortal’lara karşı verilen şiddetli, tehlikeli mech savaşlarına katıl.

-İstediğin özelliklere uyan çeşitli silahlarla ve parçalarla Arsenal mech’ini tamamen özelleştir.

-Çeşitli kozmetik seçenekleri ile oyuncu avatarını özelleştir. Bıçak altına yat ve insan görünümünden feragat ederek yeni yetenekler öğrenmek için geniş beden modifikasyonları uygula.

-1 vs. 1 ya da 2 vs. 2 Versus Mod’larda diğer oyuncularla dövüş ve en iyi paralı asker olmak için liderlik tablosunda yüksel.

Sistem gereksinimleriMinimumÖnerilen
İşletim sistemiWindows 8.1/10Windows 8.1/10
İşlemciIntel i5-3470 / AMD FX-8300Intel i7-6700 / AMD Ryzen 5 2600
Bellek6 GB RAM8 GB RAM
Ekran kartıNVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD7870NVIDIA GeForce GTX 1060 / Radeon RX580
DirectXSürüm 11Sürüm 11
DepolamaEn az 13 GBEn az 13 GB

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir