CD Projekt Red beklenen açıklamayı yaptı ve Cyberpunk 2077 için planlanan büyük genişleme paketi Phantom Liberty’yi duyurdu.

Cyberpunk 2077, son dönemlere damga vuran oyunlardan birisi. CD Projekt Red tarafından yapılan yeni açıklama Cyberpunk 2077’nin Phantom Liberty adı verilen büyük genişleme paketinin geleceğini gösterdi. Açıklama yapan CD Projekt Red İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Michael Nowakowski, “Büyük bir genişleme paketini geliştirmeye karar verdik. Bunu söyledikten sonra, Cyberpunk IP’yi bu CP genişlemesinin ötesinde daha da geliştirmeye kararlıyız. Bunun için çok zaman ve çaba harcadık. Yeni hikayeler, deneyimler, içerikler sunacağız.” dedi.

Cyberpunk 2077 için yeni sürüm ve yama sunuldu

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin başarısını önümüzdeki dönemlerde çok daha iyi hale getirmeyi hedefliyor. Stüdyo şu anda Unreal Engine 5 üzerinde geliştirilmekte olan yeni Witcher efsanesi üzerinde de çalışıyor. Stüdyonun Witcher serisindeki oyunları yayınlamaya devam etmesi, yeni bir oyunun daha yayınlanacağını gösteriyor.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty güncellemesi neler sunacak?

CD Projekt Red tarafından yapılan açıklama, sadece genişleme paketinin geleceğini ortaya çıkardı. Ancak oyuncular, oyuna eklenecek yeni özellikleri merak ediyor. Bu nedenle önümüzdeki dönemlerde yapılacak yeni açıklamalar bekleniyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir