Oyun dünyasının en önemli ve popüler yapımları arasında yer alan Cyberpunk 2077’nin yeni nesil versiyonu ve yeni yama versiyonu 1.5 çıkışını gerçekleştirdi. Aynı zamanda yeni nesil konsollar için oyuna deneme sürümü de eklendi. 

Yayıncılığı ve geliştiriciliği CD Projekt Red’in yaptığı Cyberpunk 2077’nin yeni nesil versiyonu uzun bir bekleyişin ardından çıkışını gerçekleştirdi. Aynı zamanda oyunun versiyon 1.5 yaması da çıkışını gerçekleştirdi. 

11 6

5 saatlik bir deneme sürümü yayınladı

Geçtiğimiz saatler içerisinde çıkan oynanış videolarının ardından oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonunun çıkışının da gerçekleştiği belirtildi. Söz konusu bu heyecan verici oyuna eski nesilde sahip olan yeni nesil konsol sahipleri ücretsiz bir şekilde yeni nesil versiyonuna şu andan itibaren yükseltmesi de mümkün olacak. Aynı zamanda oyuna sahip olmayan yeni nesil sahipleri bugünden itibaren mağazada oyunun 5 saatlik bir deme sürümünü de kullanabilecekler. Yani oyun ile ilgili olarak şüpheleri olan varsa önce ücretsiz bir şekilde deneyebilecekler. Son olarak ise yeni nesil sürüm için paylaşılan fragman ile de bilgi edinmek mümkündür. 

Skype çevrilmiş konuşmalara Türkçe desteği geldi

Versiyon 1.5 yaması da sunuldu

Yeni nesil versiyonun yanı sıra şu andan itibaren oyunun versiyon 1.5 yaması da çıkışını gerçekleştirdi. Yama şu anda PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam, Epic Games, GOG) ve Stadia için erişilebilir haldedir. Oyunun yeni sürümü zaten yeni nesil ile beraber geliyor. Versiyon 1.5 yaması yeni DLC’ler, oynanış ve teknik tarafta geliştirmeler ve aynı zamanda daha pek çok geliştirme ile beraber geliyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir