Merakla beklenen Cyberpunk 2077 DLC’nin tarihi geldi. Yani Cyberpunk 2077 yeni bir hikaye ile karşımıza çıkacak.

Witcher serisiyle oldukça iyi bir puan alan CD Project RED, geçtiğimiz yıl prömiyerini yapan Cyberpunk 2077’yi hayal kırıklığına uğratmıştı. Yıllardır heyecanla beklenen ve oyun dünyasında devrim yaratmaya aday olan oyun, tüm tahminlerde her yönden başarısız oldu. Cyber ​​Punk 2077 bug’ı ile uzun süredir mücadele eden oyuncular sonunda büyük bir güncelleme ile sorundan kurtuldu. CD Project RED ise başlangıçta vaat ettiği hikaye genişletmeleri için ilk tarihi verdi. Bu Cyberpunk 2077 eklenti güncellemesi, özellikle DLC, oyunu yeni bir hikayeye dönüştürmeye çalışacak.

Cyberpunk 2077 Genişletme Paketi Güncellemesi ne zaman çıkacak?

CD Project RED, bugün Twitter’da Cyberpunk 2077 hakkında bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamadan yola çıkarak dev oyun stüdyosu, yeni bir hikaye ile Cyperpunk 2077 oyunseverlerinin kalbini kazanmaya çalışıyor.

Stüdyo, kendi adına, 2022 için planlarını açıkladı. Cyberpunk 2077 Twitter hesabı bu gönderiye yanıt vererek eklenti paketinin tarihini duyurdu. Bu nedenle Cyberpunk 2077 Add-on Pack DLC güncellemesi 2023 yılında karşımıza çıkacak. Daha önceki sızıntılar, paketin 2022’de piyasaya sürüleceğini gösteriyordu.

Cyberpunk 2077 için yeni sürüm ve yama sunuldu

Yapılan açıklamada CD Projekt RED veya Cyberpunk 2077, bu yeni ek hikayenin planını ve ölçeğini henüz açıklanmadı. Polonya’daki oyun stüdyosuna katılımda Cyberpunk 2077’ye yeni bir hikaye getiren ekstra bonus içerik paketinin güncellemesi ilk sırayı aldı. Bu anlamda bu ek paket, ekibin odaklanması için başlangıç ​​noktasıdır.

Cyberpunk 2077 bir hayal kırıklığı olmasına rağmen, oyunun satışları daha yeni ortaya çıktı. Sonuç olarak, CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin 14 milyon kopyasını satmayı başardı. Oyun, dijital satışlarıyla 18 milyonluk bu geliri elde etti.

The Witcher 3 ise satış rakamlarıyla 30 milyon satış rakamına ulaştı. Cyberpunk 2077, şu ana kadar aldığı büyük güncellemelerle birçok hatasını düzeltti. Ancak oyunun en büyük eleştirilerinden biri yapay zeka. Oyun mekaniklerinin iyi çalışmadığından şikayet eden oyuncular, harita üzerinde nispeten karmaşık navigasyondan da şikayetçi.

Öte yandan Witcher serisi ile bağımsız bir Polonya stüdyosu olarak hayatımıza giren CD Projekt RED, bugün dünyanın sayılı oyun stüdyolarından biri. Özellikle The Witcher 3, çalışmanın finansal olarak daha yüksek liglere erişmesine izin verdi. Kendi oyun motorlarını satmaya hazırlanan stüdyo, yeni Witcher serisinde Unreal Engine 5’in yanında yer alacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir