CD Projekt RED, Cyberpunk 2077’nin 2.1 güncellemesi hakkında bilgi verdi. Açıklanan, güncelleme çok sayıda yeni özelliği ve bazı erişilebilirlik iyileştirmelerini içereceği söyleniyor.

2.1 Güncellemenin en önemli yeni özelliği, “Night City Area Rapid Transport metro hizmetleri sayesinde Night City’de kolaylıkla seyahat edin.” Şehirdeki 19 istasyonda bulunan beş metro hattı sayesinde trafikten endişelenmeyin ve manzaranın tadını çıkarın. Hizmet, NCART’tan kısa mesaj aldıktan sonra yalnızca V tarafından kullanılabilir.”

CD Projekt RED, oyuncuların metro treninde seyahat etmeyi geçebilecekleri ve istasyonları sadece hızlı seyahat için kullanabileceklerini açıkladı.

Oyundaki boss savaşlarında da değişiklikler göreceksiniz: “Boss dövüşlerine, özellikle de Adam Smasher’a yönelik bir dizi iyileştirme getirdik.” Oyuncular, Smasher’ın kullandığı taktiklere daha fazla uyum sağlayacak.

Cyberpunk 2077 2.1 Güncellemesi Metro Sistemi sayesinde Geliyor
Cyberpunk 2077 2.1 Güncellemesi Metro Sistemi sayesinde Geliyor

Cyberpunk 2.1 Güncellemesi

2.1 güncellemesi, oyuncuların oyunun radyo istasyonlarını yürüyerek veya metroya binerken kendi başlarına dinleyebilmesini sağlar. Cyberpunk 2077, gerçek Porsche 911 cabriolet versiyonu da dahil olmak üzere çok sayıda yeni aracı içerecek. Bu güncelleme, oyuncuların araba yarışlarını tekrar oynamasına izin verecek ve motosiklet yarışlarında diğer oyunculara bıçak fırlatma fırsatları sunacak.

Son olarak, güncelleme erişilebilirliğe ilişkin olarak, üç renk körü seçeneği, sinematik, radyo ve yeniden boyutlandırma seçenekleri, baş üstü altyazılar ve yeni bir nişan alma yardımcısı özelliği ekleyecektir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir