Sosyal medya iletişimine ve müşteri ilişkilerine odaklanan ConvoPLUS, yatırım turunu 2 milyon TL’nin üzerindeki talep ile kapattı. İşte konuyla ilgili detaylar.

Dijital müşteri ilişkilerine yönelik yeni bir sosyal-CRM yazılımı olarak tanıtımı yapılan ConvoPLUS, kısa süre içerisinde Scaleup’a geçiş yaptı. Kurulmasının üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına karşın büyük ilgi gören ve hızlı ilerleme kaydeden ConvoPLUS, şimdi 2 milyon TL üzerinde talep toplayarak bir başarıya daha imza attı. Alternatif SuperApp ile stratejik ortaklık kurarak yatırım sürecini tamamlayan ConvoPLUS bundan sonraki süreçte gelişimi hedefleyecek.

Hedef, global bir sosyal-CRM platformu haline gelmek

Yeni yatırım ve girişim ile ilgili detayları değerlendiren ConvoPLUS CEO’su Emre Tuncer, “ConvoPLUS, hali hazırda 10 dilde, lokasyon bağımsız olarak hizmet vermekte. Ayrıca gelişen tüm teknolojileri yakından takip ediyor ve modüler yapısı sayesinde tüm teknolojilere hızlı şekilde entegre olabiliyor. Bugün Pazar hedefi çok tam olgunlaşmamış olsa da Metaverse’te müşteri ilişkileri de ConvoPLUS’ın hizmetlerinden biri haline gelmiş durumda. Gamification (Oyunlaştırma) metoduyla, müşteri ilişkilerini keyifli hale getirirken, rozet-puan gibi kullanıcı motivasyonuna katkı sağlayan süreç yönetimlerini de destekliyor. Kriz yönetiminde ise konforlu bir alan oluşturuyor. Gelişmiş raporlama ve macrolar gibi birçok yeteneğe de sahip. Tüm bu özellikler ışığında kitle fonlamasındaki başarının en önemli faydası bizlere verdiği enerji. Özellikle de sektörün lider isimlerinin ve hali hazırdaki müşterilerimizin ConvoPLUS’a güvenerek, yatırım yapmış olmaları da çok büyük bir motivasyon kaynağı.” dedi.

ConvoPLUS değer kattı

Fonangels Kitle Fonlama Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kuş ise “Fonangels, kitle fonlama alanında kaliteli bir ilerleyiş gerçekleştiriyor. Bu sebeple platformda yayınlanacak her projemizi özenle seçiyoruz ki ConvoPLUS’da prestijli projelerimizden biri. Hem ürün hem de ekip olarak çok başarılı. Ayrıca sosyal medya ve sosyal CRM pazarının pazar değeri düşünüldüğünde ConvoPLUS’ın yatırımcılar açısından bir fırsat olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz. Buna ek olarak ConvoPLUS’ın kampanya dönemi çok keyifli ve verimliydi. Ekip olarak yeteneklerini ve farklılıklarını bu süreçte de gösterdiler. Öyle ki fonlama boyunca sadece kendi ürünlerini anlatmakla kalmadılar; sosyal medya, müşteri ilişkileri ve dijital pazarlama konusunda da tüm paydaşları bilinçlendirdiler. Çeşitli raporlar ve farklı içeriklerle dijital dünyanın kapılarını araladılar. Yani yatırım yapsın yapmasın ConvoPLUS’ın fonlama sürecini takip eden herkes kazançlı çıkmış oldu. Elbette bu durum ConvoPLUS’ın da bilinçli yatırımcı kitlesi oluşturmasını sağladı.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir