Geçtiğimiz yıl NASDAQ’a adım atarak adından söz ettirmeyi başaran kripto para borsası Coinbase, 2022 yılı içerisinde 2 bin kişiyi ekibe dahil edeceği belirtildi. Web3 için vurgu yapıldı. 

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük kripto para borsası olarak değerlendirilen Coinbase, sektördeki fırsatlardan faydalanmak adına harekete geçiyor. Coinbase, halihazırda bulunan ekibini daha da genişletmek için 2022 yılı içerisinde 2.000 yeni çalışanı işe almayı amaçladığını dile getirdi. Kripto para borsası Coinbase, paylaşmış olduğu bir blog yazısında Web3 ve sektördeki diğer alanların geliştirilmesindeki fırsatlardan faydalanmak için bu yıl içerisinde 2.000 yeni kişiyi işe alacağını dile getirdi. Şirket özellikle de işe alımlar ile ürün, mühendislik ve tasarım ekiplerini daha da genişletmek adına planlar kuruyor. Coinbase İnsan Kaynakları Sorumlusu LJ Brock konu ile ilgili olarak şunları dile getiriyor:

19 3

“Sektörümüzün emekleme döneminde olduğuna ve bireylerin katılımı için rampalar oluşturmanın yeni nesil kripto kullanım durumunu yönlendirmek için kritik öneme sahip olduğuna inanıyoruz”

Turkcell Metaverse’de mağaza açmaya karar verdi

Aynı zamanda Coinbase öncelikli olarak, iletişim kurmaya açık, verimli çalışan ve her an öğrenmeye açık adaylar arıyor. Son olarak ise belirtmek gerekirse Coinbase; NFT‘ler ve Coinbase Cüzdanı gibi hizmetlerini artırmak için yeni ürünler de eklenecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir