Kripto para sektörü geçtiğimiz yıl oldukça zorlu bir dönem geçirirdi. Yeni yılın girmesiyle toparlanmaya başlayan kripto piyasaları, çeşitli ortaklıkların kurulmasını tetiklemiş gözüküyor. 

Sektöre dair elde edilen bilgilere göre Coinbase, kısa bir süre önce yeniden yapılanma kapsamında 950 kişiyi işten çıkacağını duyurdu ve ardından ise Japonya’daki birimi kapatıldı. Konuyla ilgili son olarak elde edilen bilgilere göre Coinbase, çalışmalarını genişletmek için GenTwo Digital ile işbirliği yaptığını duyurdu.

Coinbase ve GenTwo ortaklığını duyurdu

GenTwo Digital, bugün Coinbase ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Coinbase, halka açık kripto para birimi platformu olarak adından söz ettiren GenTwo Digital ile ortaklık kurarak çalışmalarını genişleteceğini açıkladı. GenTwo Digital Yönetici Ortağı Lucas A. Ereth, konu hakkında şunları aktardı:

Bu sayede ortaklık, GenTwo ve Coinbase yalnızca güvenli bir kurumsal Kripto varlıklarına açılan kapı, aynı zamanda GenTwo’nun misyonumuzu yerine getirmesine yardımcı olmak daha açık bir finansal sistem yaratırken yatırım evrenini genişletmek Dünya için.”

Söz konusu ortaklık hakkında Coinbase ise şu ifadeleri kullandı:

Herhangi bir yetkili finans kuruluşunu etkinleştirmek için GenTwo ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. kriptoya erişim sağlamak için İsviçre’de danışman ve finansal aracı pasif ve aktif olarak yönetilen sertifikalar aracılığıyla müşterilerine temel bilgiler.”

Kripto para piyasalarında yaşanan olumlu hareketler, dev isimlerin çalışmalarını da olumlu yönde etkiliyor. Bu anlamda şirketler çeşitli ortaklıklar kurarak çalışmalarını genişletiyor.

Bitcoin için kritik gün! “ABD Enflasyon Verisi” bugün açıklanıyor!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir