CoinBase İçin En İyi 5 Alternatif - Haberler - indir.com

CoinBase İçin En İyi 5 Alternatif

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 20:53:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

CoinBase, kripto sektörünün popüler ve en eski borsalarından birisi olsa da CoinBase’den farklı avantajları ile cazip olan seçenekler de bulunmaktadır. Özellikle CoinBase kullanmak istemeyen ve alternatif arayan kişiler CoinBase için en iyi 5 alternatife göz atabilir. 

CoinBase Neden Popüler Oldu?

Coinbase 250 dolardan listelenerek borsaya açılıyorCoinbase 250 dolardan listelenerek borsaya açılıyor

CoinBase’in Kullanıcılara banka hesabı bağlantısı sağlaması ve güvenlik özellikleri, sektörde ön plana çıkmasını sağlıyor. Portföylerini kolay bir şekilde takip edebilen kullanıcılar Bitcoin başta olmak üzere pek çok farklı kripto paraya doğrudan yatırım yapma şansına sahip olmaktadır. İşlem değerinin sadece yüzde 1.49 tutarında komisyon ödenmesi ise CoinBase’i daha cazip kılmaktadır. Sade bir arayüzü olan ve kullanım kolaylığı sunan CoinBase, özellikle başlangıç seviyesi kullanıcılar için de durumu kolaylaştırmaktadır. Ancak alternatif arayanlar için seçenekler oldukça fazla. 

CoinBase İçin En İyi 5 Alternatif

CoinBase alternatiflerinde kişilerin dikkat etmesi gereken pek çok farklı kriter bulunmaktadır. Daha fazla kripto para birimlerinin desteklenmesi, daha anlaşılabilir ve sade bir platform öncelikli olmalıdır. 

Voyager

Dünya genelinde en çok tercih edilen uygulamalardan birisi olan Voyager, özellikle uygulama üzerinden kolay bir kullanım imkanı sağlar. Uygulama tabanlı olması ve komisyonsuz ticaret özelliği ile kullanıcıların kolay bir şekilde alım-satım yapmasına imkan sağlayan Voyager, bugüne kadar 50'den fazla dijital parayı da destekleyerek geniş bir portföy oluşturma imkanı sunmaktadır.

iTrustCapital

Çeşitli vergi muafiyetleri ile Amerika Birleşik Devletleri gibi bölgelerde en çok tercih edilen borsalardan birisi olan iTrustCapital, özel bir arayüz ile kolay bir şekilde alım satım yapılmasına imkan sağlar. Üstelik sadece kripto para için değil, değerli metaller üzerinden de ticaret yapma imkanının bulunduğu sistemde kripto paralarını saklandığı cüzdanlar için özel güvenlik sistemleri kullanılmaktadır.

Crypyto.com

90'dan fazla kripto para birim desteği ile dikkat çeken özel cüzdan, Visa kart desteğine de sahip. Özel bonus ve harcamalara göre geri kazanma özellikleri ile dikkat çeken platform 7/24 müşteri desteği ile de yardım sunmaktadır.

Coinmama

Sektörün yeni isimlerinden birisi olan Coinmama, 1,5 milyondan fazla kullanıcıya ve 190’dan fazla ülkeye hizmet sunmaktadır. Dolar ve Euro gibi farklı birimlerinin desteklendiği Coinmama, üstelik en popüler kripto paralarla ticaret yapılmasına da imkan tanıyor.



PAYLAŞ