Kripto para borsası Coinbase, Brezilya’nın Brezilya’nın en büyük kripto para borsası olarak adından söz ettiren Mercado Bitcoin’in sahibi 2TM’i satın alarak kendi çatısı altına almak için görüşmelere başladı.   

Estadao gazetesinde yer alan bilgilere göre ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, Brezilya’nın en büyük kripto para borsası olarak adından söz ettiren Mercado Bitcoin’in sahibi 2TM Group’u satın almak için hazırlıklara başladı. Elde edilen bilgilere göre iki şirket arasında geçen yıldan bu yana görüşmeler devam ediyor ve Nisan ayı içerisinde bir anlaşmanın sonuçlanması bekleniyor.

2021’deki işlem hacmi 7,1 milyar dolar

16 7

Şirket yakın zamanda Mercado Bitcoin’in 2021’de 3,2 milyon müşteriye ulaştığını ve bunun 1,1 milyonunu geçen yıl eklendiğini belirtti. Ayrıca Mercado borsanın işlem hacmi ise 2021 yılında 7,1 milyar dolara kadar yükseldi.

Google Chrome ve Edge için acil durum güncellemesi yayınlandı

2TM CEO’su Roberto Dagnoni, şirketin Arjantin, Şili, Kolombiya ve Meksika’daki satın almalarla Latin Amerika’da büyüme planları kurduğunu dile getirdi. Bunun yanı sıra şirket Ocak ayı içerisinde Portekiz’in ilk düzenlenmiş olan kripto para borsası CriptoLoja’da kontrol hissesi satın aldığını dile getirdi. Son olarak ise belirtmek gerekirse kripto para borsası Binance ve Coinbase gibi önde gelen kripto para varlık alım satım platformları, artan benimsenme sebebiyle gözlerini de Brezilya’ya çevirmişti. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup yakın zaman içerisinde daha detaylı bilgiler elde edilebilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir