Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase’de bugün saat 22.00 saatlerinden itibaren erişim problemleri yaşanmaya başladı. Kullanıcıların kripto alım ve satımlarında yaşanan problemlerin ardından sistem tamamen erişilemez hale geldi. Siteye giriş yapan kullanıcılar hata mesajıyla karşılaşırken, konuyla ilgili resmi sosyal medya hesaplarından açıklama yapıldı.

Bitcoin Nasıl Alınır? Binance ile Coin Nasıl Alınır? Binance Nasıl Para Yatırılır?

“Erişim sorunu yaşandığını farkındayız”

Coinbase Support adlı resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamalarda “Bazı müşterilerin Coinbase ve Coinbase Pro’ya erişim sorunları yaşadığının farkındayız. Bu sorun üzerinde aktif olarak çalışıyoruz ve yakında bir güncelleme yayınlayacağız.” Denildi. Bu mesaj yayınlandıktan 24 dakika sonra ise ikinci mesajı yayınlayan şirket, “Devam eden sorun nedeniyle işlemler ve işlemler gecikebilir. Bunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için hepimiz hazırız. Güncellemeler için takipte kalın.” dedi.

Android için Coinbase indir

iOS için Coinbase indir

Coinbase Hatasi 32

Erişim problemi nedeniyle kullanıcılar olası saldırılar nedeniyle tedirginlik yaşarken, yapılan resmi açıklamalar sonrasında durumun daha çok teknik sorunlar nedeniyle yaşandığı görüldü. Sistemde erişim problemleri sabah saatlerinde de yaşanmış ancak anlık sorunlar ve hızlı müdahale ile sistem çökmeden problemler giderilmişti.

Resmi Coinbase durum sayfasına göre kesintide son durum şöyle;

Coinbase Durumu 59

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir