Bitcoin Nasıl Alınır? Binance ile Coin Nasıl Alınır? Binance Nasıl Para Yatırılır? - Haberler - indir.com

Bitcoin Nasıl Alınır? Binance ile Coin Nasıl Alınır? Binance Nasıl Para Yatırılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-25 09:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Kripto Para

Bitcoin satın almak, yatırım yapmak ya da altcoinlere yönelik al-sat işlemi yapmak isteyenler Binance üzerinden güvenli bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilir.

Binance Kayıt linkli: Binance.com

Binance Türkiye borsası hayata geçtiBinance Türkiye borsası hayata geçti

Binance nedir,  Binance özellikleri nelerdir?

Binance,  2018 yılının Ocak ayı itibariyle kullanıma sunulan bir kripto para borsasıdır. Kısa süre içerisinde tüm dünyada kullanılmaya başlanan ve yüksek işlem hacmi ile dünyanın en büyük kripto para borsası olmayı başaran Binance, Bitcoin başta olmak üzere diğer kripto para alım, satım ve cüzdanlarda saklama konusunda destek sağlar. Üstelik çeşitli kampanyalar ve stake işlemleriyle dönemsel olarak kazançların arttırılmasını da sağlayan Binance, dünya genelinde kripto para dünyasına giriş yapmak isteyenler için de ilk ve en ideal seçeneklerden birisidir.

Binance ile kripto para dünyasına giriş

Binance üzerinden işlem yapmak isteyenler web ya da uygulamalardan destek alabilir. Mobil cihazlarda kullanmak isteyenlerin öncelikle uygulama marketlere girerek Binance uygulamasını telefonuna kurması gerekir. Bu işlemlerin ardından Binance üyelik alma adımlarına geçiş yapılmalıdır.  Üyelik almadan, Binance ile coin alımı mümkün değildir.

Binance üyelik nasıl alınır?

Uygulama ya da web sürümünde yer alan üyelik bölümündeki bilgileri doldurarak Binance hesabı kolay bir şekilde oluşturulabilir. Bu işlemler sonrasında telefon ya da mail ile kayıt olunabilir. Herhangi bir sorun yaşanmaması adına kişilerin üyelik işlemlerinin ardından telefon doğrulama gibi ek güvenlik işlemlerini yapması da önerilir. Üyelik alındıktan sonra ise Binance üzerinden coin alma ve para yatırma işlemleri yapılabilir.

Binance nasıl para yatırılır?

İşlem yapmak için öncelikle bakiye aktarımı yapılmalıdır. Kişiler farklı uygulama ve cüzdanlarındaki coinleri Binance cüzdanlarına aktarabilir. Yeni yatırımlarda ise TL ya da diğer para birimlerinin hesaba aktarılması gerekir. Binance para yatırma işlemlerinde uygulama ve web sürümü arasında bazı küçük farklar vardır.

Binance mobil uygulama üzerinden para yatırma

Para aktarımını mobil uygulama üzerinden yapacakların öncelikle Binance Lite versiyonunu ayarlar bölümünden kapatması gerekir. Binance Pro versiyona geçiş yaptıktan sonra ise ana ekranda yer alan kredi/banka kartı seçilmelidir. Ardından yatırmak istediğiniz para miktarını ve para birimini seçin. Ardından kart bilgilerinizi girerek kolay bir şekilde Binance hesabınıza para aktarımını tamamlayabilirsiniz.

Binance web sürümü üzerinden para yatırma

Web sürümü üzerinden para yatırmak isteyenler ise üyelik girişi sonrasında sol üst menüde yer alan kripto al seçeneğini seçerek kredi/banka kartı seçeneğini takip etmelidir. Ardından ekranda yer alacak formda ne kadar para yatırmak istediğinizi ve hangi kripto parayı almak istediğiniz belirtmeniz yeterlidir. Son ekranda kart bilgilerinizi girerek onayladıktan sonra hesabınıza gerekli aktarımlar yapılacaktır. Kripto para alma, al-sat yapma işlemlerinde menülerdeki al-sat gibi seçenekleri değerlendirebilir, gerekirse arklı kripto paralara elinizdeki coinleri dönüştürerek yatırımlarınızı yapabilirsiniz. Binance üzerinde farklı para birimleri desteklenir. Her bir para birimi kişiye özel cüzdanlarda saklanır. Farklı uygulama ve cüzdanlardaki kripto paraları gönderirken bu adresler kullanılabilir.


İlgili uygulamalar
Binance hisse satışlarına Tesla ile başladıBinance hisse satışlarına Tesla ile başladı

Bitcoin nasıl alınır? Binance kullanım rehberi


PAYLAŞ