Akıllı saatin piyasaya sürüldüğü günden beri pek çok amaçla kullanılıyorlar. Peki akıllı saatlerin çocuk takibi içinde kullanılabileceğini söylesek? Çocuğumu takip edecek bir akıllı saat var mı?

Evet, nerede olursanız olun akıllı saatler sayesinde çocuğunuzu. Yaşadığımız ülke ne olursa olsun, çocuklarımızın okulda ve okuldan sonra nerede olduklarını bilmemiz gerekir. Akıllı saatlerin yardımıyla onları bir yaşına gelene kadar fark edilmeden takip edebiliyoruz, ancak çağlar boyunca onlara direnmek istedikleri doğru. Her neyse, en azından şimdilik etkili yöntemlerden bahsedin ve akıllı saatlerin çocuğunuzu takip etmek için ne olduğunu keşfedin.

Genellikle bunu yapabilen çok sayıda akıllı saat vardır, ancak konu çocuklara yönelik cihazlar olduğunda onları biraz daha küçük ve giyilebilir hale getirmeniz gerekir. Kesinlikle siyah şeyler giymek istemezsiniz. Bu yüzden ülkemize getirip online sipariş verebileceğiniz akıllı çocuk saati modellerini sizler için seçtik. Eminim bundan zevk alacaksın. Ancak lütfen akıllı saatinize oyuncak olarak tanıtmayın. En azından akılları başlarına gelene kadar.

Çocuk takibi için en kullanışlı akıllı saatler

1 – Xplora X5 Play akıllı çocuk saati

2 – Apple Watch (Seri 3-6 ve SE) akıllı çocuk saati

3 – Xiaomi Mi Kids Watch 4 akıllı çocuk saati

4 – SpaceTalk Adventurer akıllı çocuk saati

5 – Garmin vívofit jr. 3 akıllı çocuk saati

6 – Fitbit Ace 3 akıllı çocuk saati

7 – VTech Kidizoom DX2 akıllı çocuk saati

8 – Garmin vívofit jr. 2 akıllı çocuk saati

Xplora X5 Play akıllı çocuk saati özellikler

Ebeveyn kontrolleri, cihazla birlikte verilen tüm yazılımlara hakimdir ve bu çok önemlidir. Bu saat, çocukların giyilebilir cihazlarına yönelik ilk yaklaşımdır ve etkinliklerini dikkatle izlemelerine olanak tanır. Bu, hem güvenlik hem de yerleşik çocuklukla mücadele açısından çocuklar için büyük bir trajedidir. Verilerden, bu X5 Play’in komünyon için özellikle ilginç bir ürün olarak konumlandığı açıktır.

Ekran boyutu: 1,4 pulgadas

Karar ekran: 240 x 240 piksel

kamera 2 MP entegre

2 – Apple Watch (Seri 3-6 ve SE) akıllı çocuk saati

Piyasaya sürüldüğü andan itibaren çocuklar için uygun görülen Apple Watch, watchOS 7’ye eklenen aile kurulumu özelliği sayesinde artık bu şekilde sunuluyor. Çocuklar söz konusu olduğunda, Apple Watch, çocuklar için bazı ek özellikler ekleyerek bir iPhone’a ihtiyaç duymadan satışa sunulacak. Elbette bu özellikten yararlanmak için SIM kartınızın desteklediği Apple Watch’tan bahsediyor olmanız ve işletim sisteminizin en az watchOS 7 veya üzeri olması gerekiyor.

Family Institute özelliği, Apple Watch’a çocuklar için yeni özellikler getiriyor. Çocuğunuzun aktivitelerini izleyin ve özel uygulamalar indirin. Ödev sırasında saati otomatik olarak kapatma ve saate göre açma gibi fonksiyonlar mevcuttur. Çocuğunuzun fiziksel olarak para taşımasını önlemek için Apple Pay’i de programlayabilirsiniz. Tabii ki şu anki zaman oldukça eski, Apple Pay’in kelimenin tam anlamıyla her yerde bulunacağı günleri hesaba katarsak.

3 -Xiaomi Mi Kids Watch 4 akıllı çocuk saati

Xiaomi, bir süre önce çocuklar için MITO 5C’yi piyasaya sürdü. Şimdi çocuklar için Xiaomi Mi Kids Watch 4’ten bahsedelim. Tabii ki, Xiaomi Mi Kids Watch 4 ebeveynler için daha ucuz bir model olarak ortaya çıktı ve aslında dünya çapında popüler hale geldiğinde çok konuşulacak gelişmiş özelliklere sahip tam teşekküllü bir “çocuk akıllı saati”.

4- SpaceTalk Adventurer çocuklar için akıllı saat

(Şimdilik) Birleşik Krallık bölgesi için üretilen SpaceTalk Adventurer, çocuklar için güzel bir akıllı saattir. 4G’yi destekler ve GPS kullanarak konumu takip edebilir. Tasarımı çok şık ve işlevsel. Bir O2 operatöründen 189 £ karşılığında alınabilen bu saat, arama planları ve veri hizmetleriyle birlikte 7,88 £ karşılığında da satın alınabilir.

5- Garmin vivofit Junior 3 akıllı çocuk saatleri

Garmin bildiğimiz bir marka. Bu öncelikle navigasyon cihazlarının son kullanıcıları tarafından biliniyordu. Markanın menşei oldukça eski olup ürünün kalitesi de oldukça yüksektir. Tüm yeni ürünler, mevcut piyasa koşullarına ve Garmin vivofitjr’ye göre en üst düzeydedir. 3 bunlardan biridir. Saat ayrıca çocuğunuzun hareket alışkanlıklarını gözlemlemek için hareket sensörleri ve ivmeölçerler gibi özelliklere de sahiptir. Fiziksel aktivite bölümünden geçebileceğiniz bazı eğlenceli oyunlar da var.

Xiaomi akıllı saat üretiminde rakiplerini geçti!

6- Fitbit Ace3 Akıllı Çocuk Saati

Fitbit akıllı bileklik markasını yeterince biliyoruz. Fitbit Ace 3, çocuklar için tasarlanmış bir üründür. Biraz kaba görünebilir, ancak aslında çocuğunuzun incinmesini önlemek için güçlü bir dava. Saat, tüm çocukların aktif dakikalarını ebeveynlerin görmesi için uygulamaya gönderebilir. Uyku sürenizi ve aktif olarak atılan adımları gözlemleyebilirsiniz. Çağrı bildirimlerini alma gibi işlevleri de vardır. Gönderilen mesajları izlemek de mümkündür. Fitbit Ace 3’ün ekran boyutu, Fitbit Ace 2’den biraz daha büyüktür.

7 – Çocuklar için VTech Kidizoom DX2 akıllı saat

Kameralı, özelleştirilebilir tasarımlı, çeşitli oyunlara sahip bir akıllı saatten ve VTech Kidizoom DX2’den bahsediyoruz. Akıllı saat 4 ila 12 yaş arası çocuklar için tasarlandı, bu nedenle büyük ekran VTech Kidizoom DX2’yi küçük çocuklar için biraz daha büyük hale getiriyor. Tasarım olarak bir Apple Watch’a benziyor ama kesinlikle o özelliğe sahip değil ancak 0,3 MP ön kamera ile artırılmış gerçeklikte eğlenceli oyunların keyfini çıkarabilirler.

8 – Garmin vivofit Junior İki akıllı çocuk saati

Çeşitli nedenlerle, çocukları izleyen akıllı saatler listesinde ikinci bir Garmin modeli var. Garmin vivofit Junior Aslında 2’nin tasarımı en üst modelden daha çocuk dostu. En sevdiğiniz Disney ve Marvel karakterleri tasarımınızla iyi gider. Ancak, küçük ekran nedeniyle, izlemenin aslında çok daha fazla faydası var. Bu bir Garmin modeli olduğundan, aynı zamanda bir fitness fonksiyonu da var.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir