Clubhouse, moderatörlerin diğer katılımcıların dikkatini çekmek için bağlantıları odanın en üstüne sabitlemeye imkan tanıyan Sabitlenmiş Bağlantılar özelliğini uygulamaya getirecek. 

Sesli sohbet platformu Clobhouse, kullanıcı deneyimini daha iyi hale getirmek için yeni özellikleri kullanıcıların beğenisine sunuyor. Platform, moderatörün isteği üzere odanın en üstüne sabitlemeye yarayan ‘Sabitlenmiş Bağlantılar’ adlı yeni bir özelliği daha kullanıcıların beğenisine sundu. 

Clubhouse’ta bağlantılar odanın en üstüne yerleştirilebilecek

10 13

Sabitlenmiş Bağlantılar adlı özellik, moderatörlerin diğer katılımcıların dikkatini çekmek adına bağlantıları odanın en üst kısmında sabitlemeye imkan tanıyacak. Bu sayede Clobhouse, oyun oynamak, anket yapmak ve YouTube videolarının bağlantılarını paylaşmak adına aktivitelerin yanı sıra bir ürünün satılmasını desteklemek veya bağış toplamasını kolaylaştırmak gibi konulara yeni  özelliğin faydalı olacağı düşünülüyor. Şirket, bağlantılar üzerinden gerçekleştirilecek işlemlerden herhangi bir kesinti olmayacak. 

Sabitlenmiş Bağlantılar, hem iOS hem de Android için 27 Ekim’den gününden itibaren yayınlanmaya başlayacak. Bu süre önce Clubhouse, katılımcıların canlı performans sergilemesine yardımcı olmak adına Müzik Modu’nu duyurdu. Yeni mod ile beraber USB mikrofon, mixer ve gelişmiş ses ekipmanları kullanarak yüksek kaliteli müzikler yapmaya izin verecek. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir