Akıllı telefonların dokunmatik ekrandan önce alışkın olduğumuz tuşlu halini özleyenleri sevindirecek ve tekrardan nostalji olarak kullanmak isteyecekler için Clicks kreatif bir model ile geliyor. Tasarımı dolayısıyla tuşlu klavyeye sahip olmayan  iPhone’lar için tasarlanan bu mobil aksesuar kullanıcılara farklı bir deneyim sunuyor. 

Clicks’in asıl amacı, ekran alanını tüketmeden fiziksel tuşları geri getirmek ve kullanıcıların kendilerini tamamen uygulamalara, içeriğe adapte olmalarını sağlamak. Tasarımı oldukça sade ve kullanışlıdır. Sıvı silikondan yapılmış bir kılıf altına yerleştirilmiş bir klavye bulunuyor. 

Bir mobil aksesuar olan bu klavyeye  kısayollar tanımlayabilirsiniz. Clicks Creator Klavye ile iPhone’unuza kolayca bağlanabilirsiniz. Ayrıca bir kılıf modeli gibi olduğundan şarj ederken sıkıntı yaşayacağınızı düşünebilirsiniz ancak Clicks bu durum için de ek bir bağlantı noktası sunmaktadır.

Clicks ile iPhone'a Tuşlu Klavye Deneyimi  Geliyor

Fiziksel görünüm olarak telefonunuza ekstra uzunluk katan Clicks, ekranınızın tüm alanını kullanmanıza olanak sağlıyor. Çeşitli kısayollar sunan Clicks Creator Klavye de ana ekrana dönmek için CMD + H veya CMD + Space gibi tuşları kullanabilirsiniz. Bu özellikleri artırmak ve geliştirmek için şirket, App Store ‘da Clicks uygulamasını çıkaracağını duyurdu. 

Clicks Creator Klavye Ne Zaman Çıkacak?

Ürünün renk çeşitleri şimdilik sarı, pembe ve gri olmak üzere sınırlı diyebiliriz. Ancak sonrasında talebe göre farklı modeller üretilebilir. Blackberry tarzı telefonları sevenler için oldukça güzel bir aksesuar. İlk olarak Clicks, iPhone 14 Pro, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri için 139 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor. 

1 Şubat’tan sonra iPhone 14 Pro için Clicks Creator Klavyeye ulaşabileceğiz diğer modellerin ise ilkbaharda piyasaya sürülmesi bekleniyor. 

Satın almak veya daha detaylı incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir