Supercell tarafından piyasaya sürülen Clash of Clans için 10. yıl kutlamaları başladı. Kutlamalar dahilinde oyuna pek çok ödül ve kutlama öğesi eklendi.

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından olan Clash of Clans, 10 yaşına girdi. Supercell, yakaladığı popülerlik sonrasında Clash Royale, Clash Quest, Clash Mini ve Clash Heroes gibi pek çok farklı oyunu geliştirmesi, yüksek bir başarı elde edilmesini de sağladı. Zira yapılan son güncellemeler sonrasında Clash adı ile geliştirilen oyun serisi, 3 milyardan fazla indirme alarak mobil oyunların en iddialı seçeneklerinden birisi haline geldi. 10. yıl dönümü kapsamındaki etkinlikler ise oyundaki etkileşimi arttıracak.

Clash of Clans bilgisayarda nasıl oynanır?

Clash of Clans’ın yıl dönümü etkinliği 10 gün sürecek

10 gün sürecek etkinlik ile ilgili resmi açıklamalardan birisi Clash of Clans’ın topluluk yöneticisi Darian Vorlick’ten geldi. Vorlick yaptığı açıklamada, “Clash topluluğu kadar tutkulu, sadık ve canlı bir topluluğu ancak hayal edebilirdik. Hedefimiz her zaman birçok kişi tarafından sevilen, yıllarca oynanan ve sonsuza dek hatırlanan oyunlar yaratmaktı. Bu yüzden destansı kutlama ve ödüllerle bunu mümkün kılan tüm oyuncularımıza teşekkür etmek istiyoruz.” dedi.

Android için Clash of Clans indir

iOS için Clash of Clans indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir