PC’de Clash of Clans nasıl oynanır, hangi program indirilir? Bu yazıda, cevaplanmasını istediğimiz kaç soruya cevap veriyoruz. PC’de Clash of Clans nasıl oynanır?

Son yılların en popüler mobil oyunlarından biri olan Clash of Clans’ı oynamak için gerekenler, pek çok bilgisayar kullanıcısının merakını cezbeden konuların başında geliyor.

Keyifle oynayacağınız Civilization benzeri 9 mobil strateji oyunu

Clash of Clans oyuncularının çevrimdışıyken köye baskın yaptığı biliniyor. Bir oyuncu ne kadar uzun süre hareketsiz kalırsa, ilerlemesi o kadar düşük olur. Bu açıkçası oyuncuları rahatsız ediyor ve Clash of Clans’ı PC’de oynamanın nasıl mümkün olabileceğine dair sorular sorarak bunu aşmanın yollarını aramaya başlıyorlar.

Peki, bunu önlemenin bir yolu olduğunu biliyor muydunuz? Bir bilgisayarda çalıştırmak için Clash of Clans programını kullanarak aktif kalabilir ve köyünüze yapılan saldırıları önleyebilirsiniz. Bunu yapmak için bir emülatör kullanmanız gerekir. Bu makalede ele alacağım emülatör Bluestacks’tır, ancak diğer Android emülatörlerine de bir göz atabilirsiniz.

PC’de Clash of Clans nasıl oynanır?

  • BlueStacks’i indirin.
  • Kurulum adımını tamamlamak için “Devam”a tıklayın.
  • Programlarını açın.
  • Google Hesabınızda oturum açın.
  • klanlar çatışması indir.
  • İndirme işlemi tamamlandıktan sonra oyunu emülatörde açın.

Bluestacks programının nasıl yükleneceği ve Clash of Clans’ın nasıl açılacağı hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı Clash of Clans PC’nizde oynamak için aşağıdaki adımları takip ederek mobil oyununuzu bilgisayarınızda oynamaya başlayabilirsiniz.

Clash of Clans’ı PC’de nasıl oynayacağınız konusunda şüpheleriniz varsa, önce BlueStacks’i indirmelisiniz.

Kurulum dosyasını indirdikten sonra üzerine çift tıklayarak kurulum kısmına geliniz. Karşınıza çıkan ilk sayfada sağ alttaki Devam butonuna tıklayın ve kurulum işleminin tamamlanmasını bekleyin.
Çimenlikte BlueStacks bir öykünücüdür, bu nedenle yükleme ve kimlik doğrulama işlemi beklenenden biraz daha yavaş olabilir. Gecikme, bilgisayarınızın performansına bağlı olarak da değişebilir.

Kurulum işleminin sonunda masaüstündeki veya programın kurulu olduğu dosyadaki program ikonuna tıklayarak Bluestacks’ı açmanız gerekmektedir. Uygulamayı açtıktan sonra ekranda sık kullanılan oyunları ve uygulamaları göreceksiniz.

Bu ekranda Clash of Clans’ı bularak bağlanabilirsiniz. BlueStacks öykünücüsünü kullanarak Clash of Clans dışındaki uygulamaları ve oyunları da açabilirsiniz.

Bir önceki adımda gördüğünüz işlemi gerçekleştirirken Google Hesabınızda oturum açmanız istenecektir. Burada telefonunuzda veya tabletinizde kullandığınız Google Hesabınızın e-posta adresini ve şifresini girerek oturum açmanız gerekmektedir.

Giriş yapmadıysanız, Clash of Clans köyünüze erişemeyeceksiniz ve baştan başlamanız gerekecek. harap bir kasaba açılır. Güvenli BlueStacks öykünücüsüne güvenerek oturum açma bilgilerinizi gönül rahatlığıyla girebilirsiniz.

Gerekli bilgileri girip hesabınıza giriş yaptıktan sonra veya yeni bir hesap oluşturduktan sonra Clash of Clans oyununa erişebilirsiniz. Oyunu daha önce oynadıysanız, köyünüz dolu. Daha önce Clash of Clans oyuncusu değilseniz yukarıda da bahsettiğimiz gibi yeni bir köy oluşturuluyor ve oynamaya başlıyorsunuz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir