Milyonlarca oyuncu tarafından indirilen Civilization strateji oyunu, kullanıma sunulduğu andan, itibaren popülerliğini kaybetmeyen nadir oyunlardan biridir. Fakat söz konusu bu oyun henüz henüz mobil cihazlarda yer almadı. PC deneyimini mobil cihazınızdan yaşamak adına Civilization serisi ve Age of Civilization 2 oyunlarına benzer oyunlar hakkında bilgi almak isterseniz sizde yazımızdan faydalanabilirsiniz. Strateji oyunları arasında önemli bir yere sahip olan Civilization temelinde kendi hükümdarlığınızı kurarak dünyayı ele geçirmeye yönelik hareket edeceksiniz. Fakat bunu başarmak için ya askeri gücün son derece kuvvetli olması ya da stratejik kabiliyetinizin güçlü olması gerekiyor. Stratejik temelli geliştirilen oyunlarda vakit geçirmekten keyif alıyorsanız sizde Civilization ve benzeri oyunlarda yer alabilirsiniz. 

Forge of Empires

19 1 2

InnoGames GmbH stüdyosu tarafından geliştirilen Forge of Empires, oyunculara sunduğu zengin içerikleri ile heyecan verici bir deneyim yaşamanızı sağlayacak. Tüm gücünüzü ortaya koyarak hızlı bir mücadelenin içerisinde yer alacağınız Forge of Empires oyununda zaman geçirmek için eşsiz stratejilerinizi hazırlayın. Çünkü düşmanlarınız sizi beklemeyecek. Forge of Empires oyununa ilk olarak Taş Çağı’ndan başlıyor ve gelişim sağlayarak Modern Çağ’a kadar gelmeye yönelik hamleler yapıyorsunuz. 

iOS için Forge of Empires indir

Android için Forge of Empires indir

Clash of Clans

20 1 2

117 MB boyutunda olan Clash of Clans strateji oyunu Supercell tarafından geliştirilmiş olan eşsiz bir oyundur. Sadece Android platformlara dahi 50 milyondan fazla indirme sayısı alan Clash of Clans oyunu Civilization serisinde yer alan oyunlara pek benzemiyor olsa da aynı mantık doğrultusunda geliştirildi. Dünyanın dört bir yanından dahil olmuş olan oyuncular ile beraber kendi köyünüzü geliştirmeye çalışacak ve bölgenin en iyi klanına sahip olmaya yönelik hareket edeceksiniz. 

iOS için Clash of Clans indir

Android için Clash of Clans indir

World of Empires

21 1 2

Dünyanın en güçlü imparatorluğunu inşa etmeye yönelik hareket edeceğiniz World of Empires oyununda 26 medeniyet ve onların özel yetenekleri ile karşılaşacaksınız. Oyunda tahmin edeceğiniz üzere kendi imparatorluğunuzu geliştirmek adına taktiksel zekanızı ön plana çıkarmaya çalışacaksınız. 

iOS için World of Empires indir

Android için World of Empires indir

DomiNations

22 1 2

Yapımcığını NEXON M Inc üstlendiği DomiNations mobil oyunu 80 MB olup akıllı cihazınızda sandığınızdan çok daha az bir alan kaplayacaktır. Medeniyet inşa etmek konusunda kusursuz olduğunuzu düşünüyorsanız daha fazla beklemenize gerek yok, sizde milyonlarca oyuncu gibi DomiNations oyununda yer alarak kendi dünyanızı kurabilirsiniz. İçinde yaşayan insanların modern bir dünyaya sahip olarak huzur dolu yaşamaları için gelişim sağlayacak ve dünyanın dört bir yanından rakibiniz ile karşı karşıya geleceksiniz. 

Android için DomiNations indir

iOS için DomiNations indir

Townsmen

23 1 1

HandyGames stüdyosu tarafından geliştirilen Townsmen mobil oyununda küçük köyünüzü, büyük gelişmiş bir metropole çevirmek adına taktiksel bir şekilde ilerleyeceksiniz. Şehrinizi geliştirirken sadece ekonomik olarak değil aynı zamanda askeri güç olarak fa gelişmeniz gerekiyor. 

iOS için Townsmen indir

Android için Townsmen indir

Roads of Rome 3

24 1 1

Qumaron stüdyosu tarafından geliştirilen Roads of Rome, Roma dünyasını seven kişiler için eşsiz bir dünya sunuyor. Roma dünyasına ait ögeler üzerine kurulan Roads of Rome mobil oyununda eşsiz hikayelere dahil olacaksınız. Diğer oyunlar ile benzer olarak Roads of Rome oyununda da şehrinizi geliştirmeye çalışırken aynı zamanda düşman birlikleri ile de karşı karşıya geleceksiniz. 

Windows için Roads of Rome indir

Android için Roads of Rome indir

Hades’ Star

25 1 2

Hade’s Star oyununda kendi stratejileriniz doğrultusunda bir imparatorluk kurmaya yönelik hareket edeceksiniz. Bu sefer yeryüzünde değil uzayın derinliklerinde bir maceraya atılacaksınız. Uzay temalı oyunlar arasında en dikkat çekenlerden biri olarak karşımıza çıkan Hade’s Star 

iOS için Hade’s Star indir

Android için Hade’s Star indir

Tribal Wars 2

26 1 2

Diğer oyuncular ile beraber sürükleyici bir strateji deneyimi yaşayacağınız Tribal Wars 2 oyununda kendi imparatorluğunuzu kurup geliştirmeye çalışacaksınız. Bu zorlu macerada siyasi kararlar alacaksınız. Aynı zamanda askeri gücünüzü de geliştirmeye çalışacaksınız. 

Android için Tribal Wars 2 indir

iOS için Tribal Wars 2 indir

Civilization Revolution 2

27 1 1

2K, Inc tarafından geliştirilen Civilization Revolution 2, Civilization oyununa benzer bir şekilde tasarlandı. Bu sebeple ücretli olsa da listemizde yer alması gerekiyor. Grafiksel olarak oldukça güçlü özelliklere sahip olan Civilization Revolution 2 oyununda yine stratejik zekanızı kullanarak gelişim sağlayacaksınız. 

Android için Civilization Revolution 2 indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir