Asus Vivobook 13 Slate 2’si 1 arada, hayranlık uyandıran bir dizi özellikleriyle tanıtıldı.

Tayvanlı bilgisayar donanım şirketi Asus, ikisi bir arada olarak tanımlanan yeni cihazını tanıttı. Asus Vivobook 13 Slate olarak adlandırılan yeni model, özellikle çıkarılabilir klavyesi ile dikkat çekiyor. Intel Pentium Silver N6000 işlemci ile güçlendirilen ve yüksek performans sunabilecek donanımlar ile desteklenen yeni model, parmak izi tarayıcı gibi güvenlik özelliklerine de sahip.

Asus Vivobook 13 Slate, Asus Pen 2.0 ile destekleniyor

Yeni bilgisayar modelinde dikkat çeken detaylardan bir diğeri ise Asus tarafından geliştirilmiş özel kalem desteğinin sunulması. Kullanıcılar Asus Pen 2.0 kalem sayesinde dokunmatik ekranda farklı çalışmalar gerçekleştirebiliyor. 4 farklı kalem ucuyla gelen kalem, dokunmatik ekranda daha gelişmiş destekler sunuyor. Online görüşme yapmak isteyenleri de unutmayan Asus, yapay zeka ile desteklenen AI Noise Cancelling Audio teknolojisine yeni modelinde yer vermiş.

Asus’un yeni modeli kaç para olacak?

Yeni model için yapılan tanıtımda etiket fiyatlarına da yer verildi. 3 farklı versiyon ile piyasaya sunulacak olan yeni modellerde başlangıç fiyatı 599 dolar. Klavye ve kalem desteği gibi farklı aksesuarlar ile tercih edilebilecek yeni modelde üstelik özel sürümler de bulunuyor.  Philip Colbert ve Steven Harrington ile ortaklaşa bir şekilde geliştirilen iki yeni model, artist edition olarak adlandırılarak satışa sunuluyor.

Asus Vivobook 13 Slate teknik özellikleri neler?

Asus Vivobook 13 Slate modelinde yer alan teknik özellikler ise şöyle;

  • Ekran: 13.3 inç Full-HD+ (1.920 × 1.080 piksel) çözünürlük sunan dokunmatik ekran – 16:9 en boy oranı, 550 nit maksimum parlaklık ve yüzde 100 DCI-P3 renk gamı, TUV Rheinland
  • İşlemci: Intel UHD grafikleriyle birlikte Intel Pentium Silver N6000 işlemci
  • RAM ve depolama alanı: 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı
  • Arka kamera: 13MP arka kamera
  • Ön kamera: 5MP ön kamera
  • Batarya: 50Whr kapasiteli pil
  • Bağlantı noktaları:  2 adet USB Type-C şarj bağlantı noktası, 65W AC adaptör, güç düğmesi üzerinde parmak izi sensörü, microSD kart okuyucu, 3.5 mm ses bağlantı noktası, Bluetooth

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir