Birden fazla hattı olan telefon kullanıcılarının tercih ettikleri çift SIM kartlı telefonlar Swytch uygulamasıyla tarihe karışacak. İngiltere merkezli Swytch girişimi tarafından geliştirilmekte olan uygulama, akıllı telefonlarda farklı hatları bir araya getirmeyi hedefliyor.

Bulut tabanlı çalışacağı belirtilen uygulama, birden fazla telefon numarası bulunan kullanıcıların telefon değiştirme, birden fazla telefon taşıma veya SIM kart değişimi gibi dertlerden kurtarmayı amaçlıyor. Akıllı telefonlardaki arama işlevini özelleştirilebilir kılan uygulama, birisini aradığınızda, o kişiyi hangi hattınızdan arayacağınızı size soracak.

Swytch

İşlerinizle ilgili görüşme yapacağınızı düşünerek uygulamanın çalışmasına bir örnek verecek olursak; Uygulama üzerinden iş hattınızı seçebilir ve aramanızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca özel görüşme yapmak istediğinizde özel hattınızı seçmenizi sağlayan uygulama bu sayede iş ve özel hat seçimi karışıklıklarının da önüne geçmiş olacak. 

Firmanın yaptığı açıklamaya göre Swytch uygulaması neredeyse hazır. Şu an BETA sürümü finalize edilen uygulama önümüzdeki günlerde Android ve iOS platformlarında indirmeye sunulacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir