Xiaomi’nin yeni versiyonu olacak Xiaomi 12 Ultra için farklı sızıntılar yaşanmaya devam ediyor.  HoiINDI tarafından yapılan yeni paylaşımlarda ise Xiaomi 12 Ultra’nın yeni renderlarına yer verildi. Özel tasarım çalışmalar oldukça etkileyici.

Çift ekranlı Xiaomi 12 Ultra ilk kez görüldü!

Paylaşılan videoda cihazın 200 megapiksellik bir kamera ile desteklenecek ve işlemci olarak Snapdragon 898’i kullanacağı belirtiliyor. Üstelik Snapdragon 898’in ilk kullanılacağı modelde şirketin Xiaomi 12 Ultra serisi olacak. Videoda yer alan akıllı telefonda özellikle arka panelde yer alan 2. ekran dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi 11 Ultra modeli ile benzer bir tasarıma sahip olmasına rağmen özellikle telefonun arkasında yer verilen yenilikler, telefonda yeni bir teknolojinin kullanılacağını da gösteriyor. Yeni tasarımların ne kadar gerçeği yansıtacağı kuşkusuz bilinmiyor. Yeni model tanıtıma kadar pek çok yeni tasarımın daha piyasaya çıkacağı göz önünde bulundurulduğunda Çinli şirket için bu tasarımlar yeni teknolojilerin geliştirilmesinde ilham verici olabilir.

Xiaomi 12 Ultra neler sunacak?

Xiaomi 12 Ultra modelinde şarj teknolojisinin de en yeni versiyon kullanılacak. 200W güç sağlayan kablolu bir sistem ile şarj edilecek olan yeni telefon, 4000 mAh kapasiteli pilinin sadece 8 dakikada şarj olması ile şarjı artık sorun olmaktan çıkaracak. Çinli NuVolta Technologies şirketinin cihazlarda 200W şarjı uygulamanıza izin veren NU2205 yongasını yarattığı geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu ve bu kapsamda Xiaomi 12 Ultra modelinde böyle bir teknolojiye yer verilmesi de mümkün görünüyor.

200W hızlı şarjlı ilk Xiaomi model gelecek

Yeni paylaşımlar ile Xiaomi 12 Ultra için beklentiler daha da artarken, şirketin 200W şarj teknolojisini destekleyecek ilk modelinin de önümüzdeki yıl piyasaya sunulacak yeni amiral gemisi olacağı böylece ortaya çıktı. Xiaomi 12 serisinin tümünde hızlı şarj teknolojisinin kullanılması beklense de özellikle 200W şarj teknolojisinin Ultra gibi üst seviyelerde yer alması bekleniyor. Yeni özellikler ve donanımlar için çok fazla rapor paylaşılsa da şu ana kadar şirket tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.

Xiaomi 12 Ultra modeli için HoiINDI tarafından YouTube aracılığı ile paylaşılan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir