Google Chrome‘un otomatik doldurma özelliği tarafından kaydedilen kredi kartı bilgilerinizi kontrol etmek, değiştirmek ya da silmek için gelişmiş bir destek sunulmaktadır. Bu nedenle kredi kartı bilgileriniz için endişelenmenize gerek olmadığı gibi gerekli tüm işlemleri kolay bir şekilde tarayıcı üzerinden yapabilirsiniz.

Chrome’da kayıtlı kredi kartı bilgilerine nasıl ulaşılır?

  • Kredi kartı bilgileriniz için işlem yapmanız istediğinizde ilk olarak Google Chrome’u açın.
  • Ardından sağ üst köşedeki üç dikey nokta düğmesini tıklayın ve buradan ayarları açın.
  • Ayarlar sekmesinin kenar çubuğunda otomatik doldura tıklayın ve ardından ödeme yöntemlerini seçin.
  • Ödeme Yöntemleri ayarları altında, pencerenin alt kısmına yakın bir yerde ödeme yöntemleri olarak da adlandırılan bir alt bölüme bakın.

Chrome daha önce kredi kartı kaydettiyse, tüm kredi kartları bu alanda listelenmeye başlanacaktır. Herhangi bir kartla ilgili daha fazla detaya ulaşmak ve işlem yapmanız istediğinizde ise sağ üst köşelerindeki üç noktaya tıklamanız yeterli. Düzenlemeler yapmak istediğinizde bu menüden düzenle seçeneğini seçmeniz gerekir. Bu sayede kredi kartı numarası, son kullanım tarihi gibi tüm bilgileri kolayca düzenleyebilirsiniz. Kartın düzenleme ekranındayken, gerekirse saklanan kart bilgilerinde değişiklik yapabilir veya bilgileri kopyalayıp başka bir yere de yapıştırabilirsiniz. Değişiklikler tamamlandıktan sonra ise kaydete tıklayabilirsiniz.

Chrome’a yeni kredi kartı nasıl eklenir?

Ödeme yöntemleri ekranına döndükten sonra Google Chrome için yeni bir kredi kartı da ekleyebilirsiniz. Bunun için ekle seçeneğini takip etmeniz ve burada yer alan kredi kartı ekle adımlarıyla kredi kartı bilgilerinizi girmeniz yeterli.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir