İnternet üzerinde gezinirken video, film ve dosya indirme gibi noktalarda üçüncü parti uygulama ve araçlardan faydalanıyoruz. Bu alanda tek tıkla dosya indirebilmeye yarayan oldukça başarılı dosya indirme yöneticileri bulunuyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Google Chrome tarayıcınızda kullanabileceğiniz en iyi indirme yöneticisi eklentilerine bakacağız. Kullanmış olduğumuz tarayıcılar gelişmeye devam ederken yeni özellikler kazanmayı da sürdürüyor. Ancak hala bazı eksiklikleri bulunuyor. Piyasada birçok tarayıcı alternatifi bulunsa da, zirvedeki isim Google’ın Chrome servisi oluyor. Kullanıcılara hızlı performans ve sade bir arayüz sunan Google Chrome tarayıcısına yüklenebilen eklentiler ile birçok ek özellik kazanabiliyorsunuz.

Google Chrome eklenti mağazasında birçok farklı eklenti bulunuyor. Bu eklenti kategorilerinden olan indirme yöneticileri tarafında ise kullanıcılara kolay bir şekilde dosya indirmesini sağlayan ve duraklama durumunda devam edebilen birçok özelliklere sahip eklentiler bulunuyor. Gelin şimdi indirme yöneticisi görevine sahip olan en iyi eklentiler neler göz atalım.

Google Chrome en iyi indirme yönetici eklentileri

Media Download Manager

e1 1578732191

Sosyal medya servisleri olmak üzere internet üzerindeki video ve sesleri Media Download Manager ile kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Ayrıca indireceğiniz içeriği indirmeden önce önizleme imkanı da sunuyor. Google Chrome eklenti mağazası üzerinden söz konusu eklentiye ulaşabilirsiniz.

Online Download Manager

e2 1578732204

İndirmiş olduğunuz dosya içeriğini hızlı görüntüleme ve uzantı filtresi gibi özelliklere sahip olan Online Download Manager, iyi bir kullanım deneyimi sunuyor. Ücretsiz olarak sunulan bu eklentiye Google Chrome eklenti mağazasından erişebilirsiniz.

Download Manager

e3 1578732212

Karışık arayüzler yerine basit ve sade bir yapıda gelen bu indirme yöneticisi kullanmışlı yapısı ile dikkat çekiyor. Birden fazla indirme desteği, duraklatıp devam ettirme gibi özelliklere de sahip olan Download Manager’ı indirerek deneyimleyebilirsiniz.

Flash Video Downloader

Flash video downloader eklentisi Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarından kolay bir şekilde video indirmeye olanak sağlıyor.

IDM Integration Module (İnternet Download Manager)

idm 1578732251

Bilgisayarlarda programı da yer alan Internet Download Manager aracının IDM olarak Google Chrome eklentisi de bulunuyor. IDM’yi Chrome’a entegre eden IDM Integration Module adlı eklentiyi kullanarak dosya, video ve tüm içerikleri kolay bir şekilde indirebilirsiniz.

Folx

Mac işletim sisteminin IDM görevini gören eklenti diyebiliriz. IDM’ye benzer yapısı ile sorunsuz bir kullanım sunan Folx, temel olarak dosyayı birden fazla parçaya bölüyor ve indirme işlemi sonrasında dosyaları birleştiriyor.

Free Download Manager

Hem Mac hem de Windows sistemlerinde kullanılan bilen Free Download Manager eklentisi yarım kalan indirmeleri devam ettirme ve veri trafik kontrolü gibi çeşitli özelliklere sahip durumda. İndirme öncesi önizleme ve sıkıştırılmış dosyalarda istenilen kısmı indirme gibi özelliklerinde olduğunu belirtelim.

FlareGet

Mac ve Windows sistemlerinin yanı sıra Linux’da da çalışabilen FlareGet adlı indirme yöneticisi eklentisi ile indirme esnasında ani bağlantı kesintilerine karşılık indirmeyi sürdürebiliyor. Gizlilik noktasında bu eklentinin Proxy sunduğunu da belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir