Microsoft tarafından kullanıma sunulan ve kullanıldığı günden beri arama motoru dünyasında yerini alan Bing, yeni başarılara adım atıyor. Google’da hizmet veren Bing mobil uygulaması, yeni başarılarına ChatGPT ve yapay zeka desteği sayesinde ulaşıyor. 

Günümüzde yapay zeka teknolojileri geleneksel arama motorlarının şeklini değiştiriyor. Ocak ayında yayınlanan haberlere göre Bing arama motoruna ChatGPT desteği gelecekti. Şubat ayında ise Microsoft yenilenmiş Bing ve Edge tarayıcısını duyurmuştu. Yeni haberlere göre Microsoft, ChatGPT desteği ile Bing arama motoruna yapay zeka desteği getirdi. 

Microsoft Bing
Microsoft Bing

ChatGPT ile Bing Arama Motoru

Bing arama motoru ChatGPT ile kullanıldığında sonuçlar yalnızca liste yerine daha çok sohbet havası halinde gelecektir.  Bunun için Bing’i açın. Soruları arama motoruna yazarak Enter tuşuna basın. Normal ve Bing Al sunucusunu kontrol edin. Sonrasında ChatBot erişimi için ‘Sohbet’ seçeneğine tıklayın. İşte Bu kadar basit. Ancak oturum başına 6 soru ve günde yalnızca 60 oturum açma sınırlaması var. Beklenilenler arasında Microsoft’un sınırlamaları günde 100 oturuma çıkaracağı var. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir