Elektronik cihazları kiralama hizmeti sunan çevrimiçi kiralama platformu Kiralarsın, 150 bin dolarlık yatırım alarak Arya GSYF tarafından 2.5 milyon dolar değerleme aldı.

Çağdaş Dikici, Burak Koyun, Başak Kayhan ve Mehmet Emin Ciddi tarafından 2022 yılında kurulan Kiralarsın, istediği elektronik cihazı satın almadan önce deneyimleyebilmesini ve kısa süreli elektronik cihaz ihtiyaçlarını kiralayarak karşılamalarına imkan sağlıyor. Kullanıcılar isterlerse memnun kaldıkları ürünleri platform üzerinden satın alma şansına da sahip oluyor.

Kiralarsın

Kiralarsın’ın Kurucu Ortağı ve CEO’su Başak Baykan, “Kadınların pek çok sektörde olduğu gibi girişimcilik ekosisteminde de dezavantajlı konumunu değiştirmek için İş Bankası ve Arya’nın ortaklığıyla kurulan Arya GSYF’nin misyonu hem ekosistem için hem de benim için çok değerli. 6 ay gibi bir sürede geçen yıla göre 6 kat büyüdük, binlerce yeni kullanıcıyı Kiralarsın’la tanıştırdık; büyürken odak noktamız olan kullanıcı deneyiminde de sayısız geliştirme yaparak müşteri memnuniyet skorumuzu 5 üzerinden 4,92’ye çıkarmayı başardık. Yatırımla birlikte Kiralarsın’ın bilinirliği artırmaya, elektronik atıklara karşı sunduğumuz çözümün çevresel etkilerini daha iyi ölçümlemeye ve yeni pazarlara hazırlık yapmaya başlıyoruz.” açıklamasını yaptı.

Kiralarsın, kargo teslimatlarında ortaya çıkan karbon miktarını azaltmak için karbon nötr teslimat modeli ile hizmet veriyor. Yatırımla birlikte tüm Türkiye’ye açılan girişim, ekibini ve çalışmalarını da büyütmeyi planlıyor.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir