Türkiye’nin yerli teknoloji markası olan Casper, Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 11 ile uyumlu modellerini tanıttı. Yeni bilgisayar almak ve Windows 11 işletim sistemini sorunsuz bir şekilde kullanmak isteyenler için Casper yeni bilgisayar seçimini çok daha kolay hale getirdi.

Microsoft tarafından daha güvenli ve daha üretken olarak tanıtılan Windows 11 işletim sistemi, bazı zorunlu sistem gereksinimlerine sahip. Casper ise ürünlerinde sunduğu üstün performans ve donanım seçenekleriyle yeni işletim sistemini kullanmayı daha da kolaylaştırıyor.

Windows 11 Sistem Gereksinimleri

Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 11, Casper dizüstü ve masaüstü modellerinde kullanılabilecek. Açıklamalara göre Windows 11, Casper’ın 8. nesil ve sonrası (9, 10, 11.) tüm Intel işlemcili ürünlerinde kullanılabiliyor. Yeni işletim sisteminin lansmanı öncesinde satın alma yapacak kullanıcılar ise satın aldığı yeni bilgisayarlarında ücretsiz ve kolay bir şekilde Windows 11’e geçiş yapılabilecek.

Windows 11 deneyimi ilk kez Casper bilgisayarlarda yaşanacak

Güçlü notebook ve masaüstü modellerinde bugüne kadar sorunsuz bir Windows 10 işletim sistemi sunan Casper, aynı seçeneği şimdi Windows 11 için sunuyor. Trendleri takip ederek yeni teknolojileri Türkiye’de öncelikli olarak sunan markalardan birisi olan Casper, Windows 11 işletim sisteminde de geleneği bozmadı. “Casper, kullanıcılarına Windows 11 işletim sistemiyle her alanda verimlilik, güvenlik ve uyumlu çalışmayı sunuyor.” denilerek duyurulan yeni gelişmede, isteyenler Casper online mağazası üzerinden hemen Windows 11 kullanabileceği bir bilgisayar sipariş edebiliyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir