Casper yeni yaptığı basın açıklamasında Casper Excalibur modellerinde KDV’nin kaldırıldığını duyurdu. Yeni modelleri satın almak isteyenler KDV indirimi alabilecek. 

Casper oyuncu ve profesyoneller için geliştirdiği Casper Excalibur markasında yeni bir kampanya başlattı. En güçlü işlemcilerin, ekran kartlarının ve ekran teknolojilerinin kullanıldığı bu modellerde 10 gün boyunca KDV alınmayacak. Casper web sitesi üzerinden yapılacak satın almalarda geçerli olan KDV indirimi sayesinde Casper’ın en güçlü masaüstü ve dizüstü modelleri satın alınabilecek.

7 bine yakın indirim KDV indirimi uygulanacak

Casper Excalibur G911 gibi en popüler modellerden birisini tercih edecek kişiler KDV indirimi kapsamında yaklaşık 7 bin liralık bir avantajdan yararlanacak. 46 bin 489 liradan satılan model, KDV indirimi ile 39.397 TL’den satılıyor. Casper’ın KDV indirimi kapsamında satışa sunduğu ürünler arasında Excalibur G911’in farklı versiyonları bulunuyor . Mimarlar, mühendisler, oyuncular, öğrenciler ve yazılımcı gibi farklı kişiler için uygun performans ve verimlilik sunan Casper G911 serisi ile Casper güvencesini tercih edebilmek mümkün. 

Casper Excalibur G911 özellikleri neler?

Casper Excalibur G911’de 11 nesil Intel Core i9 işlemciler, NVIDIA GeForce RTX 3080 16GB ve 16 inç ekran bulunuyor. Ekranda WQHD 2.5K 165HZ 500NIT %100 sRGB özellikler modelin görüntü kalitesinde de üst düzey bir performans sergilemesini sağlıyor. https://www.casper.com.tr/kampanyalar/kdv-bizden-kampanyasi adresi üzerinden erişilebilecek olan KDV kampanyasında ürünleri de ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir