Canon, imagePROGRAF GP ve Pro serileriyle geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. imagePROGRAF GP serisi, 7 farklı renkte model seçenekleriyle kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verirken, özellikle kaliteli posterlerden fotoğraf baskılarına kadar geniş bir kullanım alanı sunuyor. Bu serinin LUCIA PRO II mürekkep setiyle birleştiğinde, A0 boyutundaki kaplamasız kâğıda sadece 48 saniyede baskı almak mümkün oluyor. Diğer yandan, imagePROGRAF PRO serisi 12 renkli yapısıyla, fotoğrafçılık ve güzel sanatlar alanında en üst düzey baskı kalitesini arayan profesyonellerin taleplerini karşılıyor.

Canon’dan Yeni Geniş Formatlı Yazıcılar

Yeni imagePROGRAF GP serisi, 60”/1524mm GP-6600S, 44”/1118mm GP-4600S ve 24”/610mm GP-2600S olmak üzere üç farklı modelden oluşuyor. Canon imagePROGRAF GP ve imagePROGRAF PRO serileri, kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çekiyor. Mürekkep enjeksiyon durumu izleme sistemi, basitleştirilmiş ayarlar ve medya kullanımını kolaylaştıran özellikler gibi unsurlar, bu serilerin kullanımını daha verimli hale getiriyor. Ayrıca, çift rulo özelliği sayesinde aynı anda farklı bir medya türü ve boyutunda ikinci bir rulonun yüklenmesine olanak tanıyarak, otomatik medya besleme sürecinin hızlandırılması sağlanıyor. Bu da medya yükleme süresinin yaklaşık yüzde 40 oranında azaltılmasını sağlayarak kullanıcılara zaman kazandırıyor.

Canon'dan Yeni Geniş Formatlı Yazıcılar
Canon’dan Yeni Geniş Formatlı Yazıcılar

Canon Europe Geniş Formatlı Baskı Grubu’nun EMEA Pazarlama ve İnovasyon Müdürü Mathew Faulkner, yeni imagePROGRAF GP ve PRO serilerine ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu: “imagePROGRAF GP ve PRO serileri, premium posterlerden profesyonel fotoğrafçılığa kadar geniş bir yelpazede devrim niteliğinde bir adım atıyor. Hem GP hem de PRO serileri, geliştirilmiş medya işleme kapasitesi ve artırılmış otomasyon özellikleriyle kullanıcıların kullanım kolaylığını ve verimliliğini ön plana çıkarıyor. Bu seriler, yüksek kaliteli baskılar sunmanın yanı sıra kullanıcılara tam kontrol ve ticari avantajlar da sunuyor. Hedefimiz, bu yenilikçi serilerle baskı teknolojisinde yeni standartlar belirleyerek, kullanıcıların eserlerini mükemmelliğe taşımasını sağlamak.”

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bahsedebilirsiniz. İyi forumlar dileriz!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir