Bu yıl ilki düzenlenecek Camptech Anka için süreç başladı. İndir.com’un basın sponsoru olarak yer aldığı Camptech Anka Start-Up Yarışması, 26-27 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2011 yılında kurulan Ankara Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu, bu yıl ilk defa düzenlenecek bir start-up yarışmasına imza atacak. Camptech Anka’ya özel hazırlanan web sitesinden tanıtımların yapılmaya başlandığı yarışmada, girişimci ve girişimci adaylarına çağrılar yapıldı. Sürdürülebilir kalkınma amaçlarına uygun projelerin değerlendirileceği yarışma ile küresel olarak farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

EK3 medyaafis

Camptech Anka Start-Up Yarışması’nda neler olacak?

32 saatlik bir maratona ev sahipliği yapacak yarışmada 60’ı aşkın katılımcının yer alması bekleniyor. 4 eğitim, 8 mentorün yer alacağı yarışmada üstelik sponsorlar dahilinde çeşitli çekilişler yapılacak. Yarışmada derece alanlar için özel ödüller verilecek. Yarışma kapsamında; 1. olan projeye Ankara Üniversitesi Teknokent TTO Kuluçka Merkezinde Kapalı ofis imkanı ve Ankara Üniversitesi Örsem Ilgaz Tatili, 2. olan projeye Ankara üniversitesi Teknokent TTO Kuluçka Merkezinde Açık ofis imkanı ve Ankara Üniversitesi Örsem Elmadağ tatili ve 3. olan projeye Ankara Üniversitesi Teknokent TTO Kuluçka Merkezinde Açık ofis imkanı ile Ankara Üniversitesi Örsem Elmadağ tatili verilecek.  Sponsorlar desteği ile oluşturulacak para havuzundan da belirli oranlarda para ödülü ekiplere verilecek.

26 Mart 09.00’da yapılacak açılış konuşması ile startı verilecek program 27 Mart 2022’de düzenlenecek özel tören ve akşam yemeği ile sonlanacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir