Activision Blizzard açıklamasında Call of Duty Warzone Mobile adlı mobil oyunun, lansman öncesinde yüksek ilgi gördüğü ve ön kayıt rekoru kırdığı belirtildi.

Call of Duty Warzone Mobile, Activision Blizzard tarafından geliştirilerek ön kaydı başlatıldı. Kısa süre içerisinde mobil cihazlarda oynanabilir durumda olacak oyun, büyük ilgi gördü. Görülen bu ilgi sonrasında geliştirici şirket tarafından yapılan resmi açıklamada 15 milyon ön kaydın yapıldığı ve bu başarının sadece Google Play’de yakalandığı belirtildi. Şirket gösterilen ilgiden dolayı oldukça memnuniyet duyarken oyunun beklentileri karşılayacak olması, daha yüksek oyuncu sayısına ulaşılmasını sağlayacak.

PUBG benzeri en iyi battle royale oyunları

Call of Duty Warzone Mobile ön kayıtları rekora gidiyor

Lansmandan önce ön kayıt yaptıran Warzone Mobile oyuncuları, oyun piyasaya çıktığında Emblem: Dark Familiar ve Vinyl: Foe’s Flame, X12 Prince of Hell Blueprint ve M4 – Archfiend Weapon Blueprints gibi güçlü oyun içeriklerine sahip olacak. Call of Duty hesabı üzerinden yapılan resmi açıklamalarda en çok beklenen mobil oyunlardan birisi olarak Call of Duty Warzone Mobile’nin dikkat çektiği vurgulandı ve tüm oyunculara teşekkür edildi.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1574840073320734721

Oyun konsol ve bilgisayar oyuncuları ile çapraz oyun desteğine sahip olduğundan dolayı şimdiden dikkat çekmeyi başardı. Kullanıcılar bilgisayar ve konsollarda oynadıkları oyunlara mobil olarak devam edebilecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir