Call of Duty: Warzone oyuncuları ilginç bir hatayla karşı karşıya. Oyuna eklenen bazı kozmetikler karakteri görünmez kılıyor.

Call of Duty: Warzone oyun dünyasında popüler olmaya devam ediyor. Her geçen gün artan yapımlar zaman zaman zorluklarla da olsa gündemde kalmaya devam ediyor. Oyuncular mevcut sorundan oldukça şikayetçi.

Sosyal medyada paylaşılan hatalar Warzone’un yaratıcılarını da etkiledi. Oyunu güncellemekten sorumlu ekip olan Raven Software, bu sorunu araştırdığını söyledi.

Call of Duty: Warzone’un gündeminde ilginç bir bug var

Reddit ile karşılaştığım ilk sorun, oyuncular için çok can sıkıcı görünüyordu. Mağazalarda satılan kozmetik ürünlerin neden olduğu bu durum, ürünü kullanan kişileri neredeyse görünmez kılmaktadır. Rakipleri tarafından pek fark edilmeyen kişiler de oyundaki rekabet ortamına kısmen zarar vermektedir. Dolandırıcılık dışındaki sorunları da çözmek için çalışıyoruz. Oyun geliştirme ekibi Raven Software, çalışmaların devam ettiğini ve oyunculara sabırla sorduğumuzu söyledi. Wraith Operator’a eklenen kozmetiklerle mücadele eden oyuncular da daha önce benzer durumları yaşadıkları için çok sinirleniyorlar. Geçen yıl Ecolo paketine dahil olan Legendary Ghillie takımının da benzer sorunlar için istismar edilebileceği yönünde eleştiriler vardı.

Call of Duty: Warzone düşük boyutlu olacak

Aksine, Raven Software’in resepsiyonu çalışmaya devam edeceğini iddia etse de Activision ve split stüdyo grevde. Bu nedenle, hangi takımın hatayı düzeltmeye çalıştığı belirsizliğini koruyor. Activision, oyuncuları rahatsız eden gelişmeye henüz dahil değil. Ancak grev devam ederken bu hatalar bir süre gündemde kalabilir. Bakalım Raven Software ekibi oyun içi greve rağmen bu hataları düzeltecek mi? Ancak Activision cephesinin ek çözümler bulmasını bekleyin. Sosyal medyanın konusu olan görünmezlik konusu bir süre daha devam edecek gibi görünüyor.

Call of Duty: Warzone oynarken bu sorunla mı karşılaştınız? Yine, Raven Software’in greve rağmen bunu çözmesi gerektiğini düşünüyor musunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir