Call of Duty: Warzone düşük boyutlu olacak - Haberler - indir.com

Call of Duty: Warzone düşük boyutlu olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-30 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Bir süre önce Call Of Duty’nin boyunu düşüreceği sızdırılan Activision, Season 2 Reloaded güncellemesiyle birlikte Call of Duty: Warzone'un dosya boyutunun küçültüleceğini resmi olarak açıkladı.

Dünyanın en popüler oyun geliştirici şirketleri arasında yer alan Kaliforniya merkezli Activision, popüler hayatta kalma oyunu olan Call of Duty: Warzone'un , Season 2 Reloaded güncellemesiyle birlikte dosya boyunun düşürüleceğini açıkladı.

Activision Blizzard diğer oyun serilerine de Call of Duty modeli getirmeyi planlıyorActivision Blizzard diğer oyun serilerine de Call of Duty modeli getirmeyi planlıyor

Activison Call of Duty'nin dosya boyutunu azaltıyor

Bildiğiniz üzere Call of Duty: Warzone oyunu sahip olduğu grafik kalitesiyle her ne kadar beğenilse de oyunun yüksek dosya boyutu, konsollar gibi depolama alanı kısıtlı olan cihazlar için büyük sorunlar yaratıyordu. Bir süredir bu sorun üzerinde çalışan şirket ise oyun için yayımlanacak olan yeni güncellemeyle birlikte dosya boyutunun düşürüleceğini açıkladı. Bu bazı konsol oyuncuları için bir çözüm gibi görünmese de yeni güncellemeyle birlikte PlayStation 5 SSD'lerinin bir nebze de olsa rahatlayacağını söylemek yanlış olmaz.

Call of Duty serisinin tüm bilgileri

Şirketin geliştirici ekibi tarafından yapılan resmi açıklamaya göre bu güncelleme yayımlandıktan sonra Call of Duty: Warzone'un dosya boyutu, oynadığınız platforma bağlı olarak 10,9 GB ile 14,2 GB arasında, Modern Warfare / Warzone'un dosya boyutu ise 30,6 GB ile 33,6 GB arasında düşürülecek. Platformlara göre oyunun dosya boyutundaki azalmalar şu şekilde;

  • PlayStation 5: 10,9 GB (Warzone) / 30,6 GB (Warzone ve Modern Warfare)
  • PlayStation 4: 10,9 GB (Warzone) / 30,6 GB (Warzone ve Modern Warfare)
  • Xbox Series X / Xbox Series S: 14,2 GB (Warzone) / 33,6 GB (Warzone ve Modern Warfare)
  • Xbox One: 14,2 GB (Warzone) / 33,6 GB (Warzone ve Modern Warfare)
  • PC: 11,8 GB (Warzone) / 30,6 GB (Warzone ve Modern Warfare)

Oyunun dosya boyutunu azaltacak yeni güncelleme ise 30 Mart Salı günü yayımlanacak. Yapılan açıklamalara göre yeni yayımlanacak güncellemenin indirme boyutu ise Black Ops Cold War oyunun tam sürümüne sahip olan kullanıcılar için yaklaşık olarak 7,4 – 14,18 GB arasında, oyunun ücretsiz Warzone sürümüne sahip olanlar için ise 52 – 57,8 GB arasında değişen boyutlara sahip olacak.


Call of Duty, ayrı bir zombi oyunu mu geliştiriyor?Call of Duty, ayrı bir zombi oyunu mu geliştiriyor?
Call of Duty WWII yolda!Call of Duty WWII yolda!

PAYLAŞ