Sevilen Call of Duty oyunu olan Warzone’un yeni bir versiyonunun yakın zamanda oyunculara sunulacağı ortaya çıktı. Gelen yeni detaylara göre Call of Duty’nin sevilen battle royale türündeki Warzone oyunu için Call of Duty Warzon 2’yi yakında göreceğiz.

Bir dönemin popüler battle royale yapımları arasına Activision’da giriş yapmış ve Call of Duty Warzone ortaya çıkmıştı. Ancak şirketin Warzone 2 üzerinde çalışmaları devam ederken, belirtilenlere göre oyunu yılbaşından önce göreceğiz. Sızdırılan Activision detaylarına göre Warzone 2 oyunu 16 Kasım tarihinde piyasaya sürülecek. Ayrıca Modern Warfare 2 ise 28 Ekim tarihinde çıkışını yapacak. Özellikle Battle Royale türünde oyun severler için sevindirici bir haber olduğunu söyleyebiliriz.

Call of Duty: Warzone 2 geliyor

call of duty warzone 2nin cikis tarihi sizdirildi

Eylül ayına artık az bir zaman kala oyun yapımcılarından yeni oyunlar görmeye başlıyoruz. İlk etapta Call of Duty Next etkinliği gerçekleştirilecek ve bu etkinlik Modern Warfare 2’nin çıkışından önce yapılacakken, her iki oyun hakkında ise detaylı oynayış videolarının bu etkinlikte karşımıza gelmesi bekleniyor. Ön siparişlerde Playstation 4 ve Playstation 5 için erken erişim hakkına sahip olacaklar, 16-20 Eylül tarihleri arasında Modern Warfare 2’ye erişim hakkına sahip olacaklar. Açık betanın başlangıcı 18 Eylül’de olacakken, 22-26 Eylül tarihleri arasında ise tüm platformlar için oyun erken erişimde olacak. 24 Eylül’de ise tüm platformlar için beta süreç başlamış olacak.

Diğer yandan Acvitision belgeler arasında Diablo IV’ın ön siparişlerinin de 8 Aralık’ta başlayacağı iddia ediliyor. Ön siparişler, The Game Awards esnasında yapılacak olan bu duyuru ile başlatılacak. Bu duyuruya ayrıca tanıtım filmi de eşlik etmesi bekleniyor. Activision’ın yeni yapımları, kullanıcılar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Oyunlar hakkında şuan için bilinenlerin bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir