Activision, COD dünyasının geleceğini etkinliklerle ortaya koyuyor. Yeni yapılan açıklamayla Call of Duty: Warzone 2.0 ve mobil versiyonun tarihi belli oldı.

Call of Duty Warzone 2’nin çıkış tarihi sızdırıldı

Activision tarafından yapılan açıklamaya göre Call of Duty: Warzone 2.0 16 Kasım’da gelecek. PC ve konsollarda çıkacak olan güncelleme, “Battle Royale” temelli yeni bir deneyim getirecek, üçüncü şahıs bir oynanışa sahip olacak ve tıpkı ilk sürüm gibi herkes için ücretsiz olacak.

Call of Duty Warzone 2.0 geliyor

Oyunda yeni güncellemeyle “The Farm” isimli bir harita üzerinde savaşlar yapılacak. Bu sayedebirden fazla bölümle ölümden kaçmak için işler daha da zorlaştırılmakla birlikte yapay zeka tabanlı düşmanlar karşınıza çıkacaktır. Oyunun yeni sürümü olan 2.0’ın yanı sıra mobil oyun Warzone’un geleceği de açıklandı.

Activision’ın yaptığı açıklamaya göre oyun 2023’te indirilebilir olacak. 120 diğer oyuncunun buluştuğu savaşlarda oyuncular battle royale dünyasında hayatta kalmaya çalışacak. Bunun yanı sıra Call of Duty: Modern Warfare 2’nin de geldiğini biliyorsunuz. Bu oyunun da 28 Ekim’den itibaren “PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC için yayımlanacağı söyleniyor. Ancak oyunun fiyatı ülkemizdeki oyuncular için cep yakan cinsten olacak. Çünkü oyunun Steam’deki ön sipariş fiyatı Türkiye’de tam olarak 1099.00 TL olarak açıklanmıştı. 60$ olan oyunun yurt dışı fiyatı şimdi kurun artışıyla 1.090.11 Türk Lirası oldu. Ve bu rakam oyun çıkana kadar artış gösterebilir

Steam’de yayınlanan oyun açıklaması şöyle:

“Call of Duty: Modern Warfare II’de, efsanevi Duty Squad 141 Agent’ların dönüşüyle ​​kendimizi eşi görülmemiş küresel çatışmaların ortasında buluyoruz. Küçük ölçekli ancak yüksek riskli sızma operasyonlarından gizli görevlere kadar çeşitli kampanyalarda arkadaşlarınızla savaşı deneyimleyin. Infinity Ward, yepyeni silah kullanma mekanikleri, gelişmiş yapay zeka, yeni bir silah atölyesi ve daha birçok sistematik ve grafiksel yeniliği içeren modern bir oyun mimarisiyle serinin hayranları için çıtayı yükseltiyor! Modern Warfare II, dünyanın farklı yerlerinde geçen tek oyunculu senaryolar, sizi savaşın eşiğine getiren çok oyunculu bir mod ve hikaye odaklı Spec Ops iş birliğine sahiptir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir