Call of Duty: Mobile 8, mobil platformdaki en popüler oyunlardan biri. 8. sezonla birlikte tanıtılacak yenilikler açıklandı.

Call of Duty: Mobile’ın 11. Sezonu: “Son Kar Tanesi” 16 Aralık’ta kar fırtınasıyla birlikte geliyor

7 Eylül 2022’de çıkacak olan Call of Duty: Mobile’ın 8. Sezon: Bilinmeyene Yolculuk ile oyuncular gizli casusların gizemli dünyasına giriyor.

Yeni Call of Duty: Mobile 8. sezon yenilikleri

Yeni sezonla birlikte Call of Duty: Black Ops Cold War’daki Ekspres haritası ve Operation: Spy Hunt adlı yeni bir etkinlik eklendi. Operasyon: Casus Avı içeriği, oyuncuların Battle Royal / Çok Oyunculu maçlar sırasında bilgi almak için ipuçları toplamasına odaklanıyor. Oyuncular yeni içerik, topluluk etkinlikleri ve Army Battle Pass aboneliği ile yeni sezon için özel içeriklere erişebilir.

8 Misty – Gizli Ajan ve Adler – Operatörler için akıllı özel görünümler, yeni bir 20 mm ZRG topu ve Battle Royale adlı yeni ücretsiz ve premium casus temalı içerik, oyunda sunulan diğer yeniliklerden bazıları. Yeni sezonda 50 seviyeli yeni savaş biletleri, özel silah kalıpları, karakter kartları, büyüler, COD puanları ve daha birçok içerik kullanıcılarla buluşuyor.

Peki siz Call of Duty: Mobile oyununu oynuyor musunuz? Oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce yeni güncellemeyle gelenler oyuna daha fazla oyuncu çeker mi? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir