Call of Duty hayranlarına müjdeli haber geldi. Kutu oyunları severler için Call of Duty:The Board Game, 2024’te geliyor. Merakla beklenen oyun Kickstarter aracılığı ile sonbaharda ön siparişe açılacak.

Call of Duty hayranlarına müjde: Kutu oyunu 2024’te geliyor
Call of Duty Hayranlarını Sevindiren Haber: Kutu Oyunu 2024’te Gelecek

Call of Duty hayranları uzun süredir bu müjdeli haberi bekliyorlardı. Kutu oyunları özellikle kalabalık aile ve arkadaş ortamlarında sıklıkla tercih edilir ve keyifli vakit geçirmeyi sağlar. Senelerdir Risk ve Monopoly gibi oyunlardan sıkılanlar için yeni bir seçenek geliyor. Bu seçenek beklentileri yükselten Call of Duty: The Board Game’dir.

Merakla Beklenen Call of Duty Kutu Oyunu Geliyor

Call of Duty’nin kutu oyunu için Activision; kutu oyunu yayıncısı Arcane Wonders, Genuine Entertainment ve Evolution ile iş birliği yaptı. İlk gelen bilgilere göre oyun, strateji, mücadele, taktik ve planlamanın tempolu bir karışımı olacak. Ayrıca oyunun nasıl oynandığını gösteren bir YouTube videosu da yayınlandı. Fakat bu videoda oyunun oynanması ile ilgili pek ipucu verilmiyor.

Yayınlanan YouTube videosu pek ipucu içermese de, oyuncuları hangi maceraların beklediği konusunda tahmin yapabilmek mümkündür. Bu oyunda da oyuncular ve arkadaşları mecazi olarak asker kılığına girecekler. Üstelik bu maceralı oyunda, oyuncular özel mücadele yetenekleri ve çeşitli silahlar kullanacaklar.

Call of Duty: The Board Game’de Farklı Senaryolar Yer Alacak

Arcane Wonders’in verdiği bilgiye göre, oyuncular çok sayıda senaryo ve arasından seçim yapabilecek.Bu macera oyununda değişmeyen özellikler de olacak. Örneğin Call of Duty oyunlarından alışılan haritalarda oyuncuların aksiyonu yaşaması mümkün olacak.

Call od Duty: The Board Game hakkında detaylı bilgilerin önümüzdeki aylarda paylaşılması bekleniyor.Şimdilik bu oyun Kickstarter aracılığı ile sonbaharda ön siparişe açılacak. Fakat oyunun kesin çıkış tarihini öğrenmek kısa vadede pek mümkün görünmüyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir