California Valisi, Kripto Yürütme Kararını imzalayarak Blockchain’e İik adımları attı. ABD kripto para birimleri için ne planlıyor?

ABD’li Senatör’den kripto para güvenilmez açıklaması

Silikon Vadisi şirketleri başta olmak üzere ABD’deki birçok teknoloji ve finans şirketi blockchain dünyasına girmeye çalışıyor. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük ekonomiye sahip eyalet olan California, kripto para birimleri konusunda yeni bir yürütme emri yayınladı.

California Valisi Gavin Newsom tarafından imzalanan yürütme emriyle birlikte eyalette kripto işlemi oluşturacak bir emir bekleniyor. Vali tarafından imzalanan belge, yatırımcılar için bir rehber içeriyor ve devletin blok zincir teknolojisi ve dijital varlıkları kullanmasını tartışıyor.

California Valisi Bitoin kararını onayladı

California Valisi Gavin Newsom, blockchain teknolojisi üzerinde faaliyet gösteren şirketler için “şeffaf ve sürdürülebilir bir iş ortamı” yaratmak istediğini söyleyerek, amacının fayda ve riskleri dengelemek olduğunda ısrar ediyor. Tüketici tarafında. Emir ayrıca blockchain uygulamalarının ve girişimlerinin destekleneceğini de gösteriyor.

Vali Newsom tarafından imzalanan kararname ile bozuk para borsalarına veya bozuk para yatırımcılarına karşı herhangi bir işlem yapılmayacak gibi görünüyor. Sadece tüketicileri ve işletmeleri korumak isteyen California, teknolojik gelişmelerde geride kalmaya isteksiz.

Ek olarak, sipariş ABD Başkanı Joe Biden tarafından Mart ayında imzalanan bir blok zinciri yasa tasarısı ile uyumlu görünüyor. Valinin yaklaşımının kripto para sektörünü nasıl etkileyeceğini söylemek için henüz çok erken, ancak yatırımcılar arasında korku uyandırmadı.

“Kuzey Amerika’daki 800 blok zinciri işletmesinden yaklaşık dörtte biri Kaliforniya’da, diğer tüm eyaletlerden önemli ölçüde daha fazla. Birçoğundan burada olmak istediklerini duyduk ve bunu yapmalarına yardım etmek istiyoruz.”

Blockchain teknolojilerine olumlu yaklaşımıyla bilinen Dijital Ticaret Odası da bu adımı doğru bulduğunu söyledi. Blockchain teknolojilerinin devlet ve ülke ekonomisi için büyüme fırsatları sağlayacağını ifade eden Dijital Ticaret Odası, ekonominin rekabet gücünü artırmanın önemini vurguladı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir