Samsung şirketi, uygun fiyatlı Galaxy Z Fold 6’nın tanıtımı için iPhone 16 serisinin çıkışını beklemekte. Samsung markası, katlanabilir telefon pazarındaki çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor.

Güney Koreli merkezli üretici bu kapsamda uzunca bir süredir Galaxy Z Fold 6 üzerinde mesaisini yapıyor. Son raporlarda markanın bu yıl bir sürprizi olacak Galaxy Z Fold 6‘nın bütçe dostu bir versiyonunu piyasaya koyacağı yönünde ihtimaller bulunuyor. Hatta bu modelin tanıtımında ilginç bir iPhone 16 detayı dile getiriliyor. 

Uygun fiyatlı Galaxy Z Fold 6 tanıtım tarihi belli oldu

The Elec firması tarafından paylaşılan rapora göre Samsung’un, Z Fold 6 ve Z Flip 6 modellerinin parça üretimlerine hız kazandırdı. Bu kapsam ile seri üretimin Mayıs ayında başlaması ve iki katlanabilir telefonun Temmuz ayında vitrine çıkması amaçlanıyor. Fakat uygun fiyatlı Z Fold 6 için işler biraz daha farklı gibi olabilir.

Samsung şirketi, uygun fiyatlı Galaxy Z Fold 6'nın tanıtımı için iPhone 16 serisinin çıkışını beklemekte.

Bir kaynağın iddiasına göre, Güney Koreli üretici Galaxy Z Fold 6‘nın uygun fiyatlı versiyonunun tanıtımı için iPhone 16 serisini beklemeyi düşünüyor. Bu da demek oluyor ki  katlanabilir telefonun Eylül ya da Ekim aylarında piyasaya sürülmesi kuvvetle muhtemel görünüyor. Bu kapsam doğrultusunda Apple’ın en yeni iPhone’larıyla doğrudan bir rekabetin hedeflendiğini ortaya çıkıyor.

Samsung firması, bütçe dostu Z Fold 6 için yüksek bir satış hedefi koymadı. Elec’in bir raporuna göre bu yıl ilk defa kullanıcılarla buluşacak yeni versiyonun için 200- 300 bin arasında bir beklentisi bulunuyor. 

Bununla birlikte cihazın 800 dolar bandında satılan Galaxy S24‘ten bile daha ucuz olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Tabi ki, bu standart modelle arasında donanım farklılıklarının olacağı anlamını taşıyor. Bunu da yakın zaman içinde hep birlikte deneyimleyeceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir