Bursa’da gerçekleştirilecek Bursa Girişimcilik Zirvesi’nin tarihi ve programı belli oldu. Zirve, 17 Şubat 2024 tarihinde kapılarını aralayacak.

Türkiye’nin dört bir yanından katılımın olması beklenen Bursa Girişimcilik Zirvesi ile ilgili hazırlıklar sürüyor. Yapılan resmi açıklamalar ile programın tarihi ve içeriği paylaşıldı. Bursa’nın etkinlik merkezi Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak olan zirve, 17 Şubat 2024 günü 09.00 itibariyle başlayacak.

Bursa Girişimcilik Zirvesi Tarihi ve Programı Belli Oldu  
Bursa Girişimcilik Zirvesi Tarihi ve Programı Belli Oldu  

İlk Konuşma Hande Nur Kaya’dan

Bursa Girişimcilik Zirvesi’nin açılış konuşmasını yapacak isim Hande Nur Kaya olacak Kaya’nın ardından ise ev sahibi olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş konuşmasını yaparak programın başlangıcını gerçekleştirecek.  Uludağ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Ulutek Teknopark, Bursa Teknopark, Burkent, TÜBİTAK desteği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek zirvede yer alacak (şu ana kadar belli olan) konuşmacılar şöyle;

  • Ertan Barut – TOBB Yazılım Meclisi Başkanı
  • Erhan Ali Yılmaz – Mindfulness Academy Kurucusu
  • Ömürden Sezgin – Ancreva Strateji ve Marka Danışmanlığı Kurucusu
  • Hakkı Alkan – ShiftDelete kurucusu
  • Kaan Gülten – Webtures ve Girişimci Kafası kurucusu

Wolves Arena adıyla özel bir yarışmanın da gerçekleşeceği zirve için tüm kayıt işlemleri resmi site üzerinden gerçekleştiriliyor. Katılımcı, stand ya da basın mensubu olarak başvurular yapılabiliyor. Konuyla ilgili yapılan resmi açıklamada “Biz, StartupTeknoloji olarak, Bursa Girişimcilik Zirvesi’ni düzenlemenin gururunu yaşıyoruz. Bu zirvenin temel amacı, Bursa’nın ticari potansiyelini ortaya çıkarmak ve girişimcilik alanında önemli bir merkez haline getirmektir.” denildi.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir