Kripto para borsası BTCTurk, sabaha erişim sorunlarıyla başladı. BtcTurk, yaşanan erişim sorunlarıyla ilgili olarak Twitter üzerinden bir açıklama bulundu. 

Yerli kripto para borsası BtcTurk, erişim sorunlarıyla gündemde yerini aldı. Kullanıcılar BtcTurk’e 23 Ocak 2021 saat 21:00 civarından bu yana erişim sağlayamıyor. BtcTurk tarafında yaşanan sorunların neden kaynaklandığı ile ilgili açıklama yapıldı. 

TikTok Türkiye’ye ne kadar vergi ödüyor?

BtcTurk’ten erişim sorunlarıyla ilgili resmi açıklama yapıldı

BtcTurk resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamalara bakıldığında gündemde yer alan erişim sorununun Microsoft Azure kaynaklı olduğu dile getirildi. Şirketin tam açıklaması şu şekilde:

“Microsoft Azure kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz ve Azure Mühendisleri konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.”

BtcTurk kullanıcıları dün geceden bu yana hesaplarına erişim sağlayamadıkları için sosyal medya üzerinden yaşadığı mağduriyeti belirtmek durumunda kaldı. Yaşanan söz konusu bu erişim sorununun ne zaman son bulacağı ise henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. BtcTurk’ün internet sitesinde şu görsel yer alıyor:

15 7

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir