lBMW, elektrikli motosiklet serisini araçlarını genişletiyor. İşin aslına bakacak olursak, bu haberde bahsetmiş olduğumuz daha çok elektrikli scooter serisi için geçerli diyebiliriz. Yeni geliştirilmiş olan CE 02 modeli, kısa süre öncesinde piyasaya sürülen CE 04 modelinden daha küçük şekilde, genç alıcıları hedefine alıyor.

Aslında BMW, bu yeni model için bir scooter şeklinde adlandırmak istemiyor. Bunun yerine “eParkourer” ismini tercih ederek kullanmayı tercih ediyor. Her ne kadar kaba bir terim olsa da, genellikle pazarlama hilelerine atıfta bulunurken, CE 02, Honda Rukus’un daha zarif bir versiyonu gibi görünen ve bir EV güç ünitesine sahip olan bir araç olarak öne çıkıyor.

BMW CE 02 menzil ile ilgili bilgiler

BMW, 11 kW versiyon için 90 kilometrenin üzerinde bir menzile sahip olduğunu belirtiyor ve maksimum hızının saatte yaklaşık 100 kilometreye kadar çıktığını söylüyor. Bu sayede CE 02, şehir içi ulaşım kaynağı olarak tasarlanmış durumda. Fiyatı ise hedef fiyattan önce 7.599 dolar olarak belirlendi. Daha büyük, daha güçlü ve daha uzun menzilli olan diğer araçlardan biri olan CE 04 modeli ise 12.700 dolar fiyat etiketiyle beklentileri belirlemekte oldukça yardımcı oluyor.

BMW ayrıca, hız, hız limiti, vites (benzinli motosikletler için) ve dönüş-dönüş yönergelerini gösteren Motorrad eşlikçi akıllı gözlüklerini de sergiledi. Bu gözlükler, Motorrad uygulamasını kullanan şirketin mevcut motosiklet serisiyle uyumlu olarak çalışır ve henüz bir fiyatı belirlenmemiştir. CE 02 modeli ise 2024 baharında piyasaya sürülecekken, akıllı gözlükler bu yaz sezonunda satışa sunulacak.

BMW

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir