Black Shark serisinin 5. modelleri 30 Mart tarihinde piyasaya çıkacak. Şirket tarafından yayınlanan afiş ile ortaya çıkan Black Shark 5 serisinde, 2 yeni model piyasaya sürülecek. Geçtiğimiz ay içerisinde TENAA ve 3 C testlerinde görülen telefon, yerel saat 19.00’da tanıtılacak. Black Shark 5 ve Black Shark 5 Pro olarak 2 farklı model olarak yer alacak telefonlar, piyasada 30 Mart sonrasında yer alacak.

Black Shark 5 ve 5 Pro’nun özellikleri neler?

Black Shark 5 ve Black Shark 5 Pro modellerinde yer alacak özellikler, yeni sızıntılar ile birlikte netlik kazandı. Pro varyantı Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle desteklenecek. Ancak TENAA, vanilya versiyonunda bu işlemci yer almayacak. Bunun yerine Qualcomm Snapdragon 870 işlemci kullanılacak. Bazı kullanıcılar için Snapdragon 870 işlemciye sahip bir modelin satışa çıkması sürpriz olabilir. Zira yeni amiral gemilerinde ve iddialı modellerde Snapdragon amiral gemisi modelleri tercih ediliyor. Snapdragon 870 7 nm mimarisiyle destekleniyor. Güçlü bir işlemci olmasına karşın sektörde eski bir işlemci.

Xiaomi’nin bir alt markası olarak geliştirilen Black Shark markası, kısa süre içerisinde sektörde tamamen bağımsız hale gelecek. Bu nedenle de şirketin geleceği tamamen ayrı olacak. Black Shark 5 Pro, Black Shark 4s Pro’ya kıyasla daha büyük bir pil ve daha yüksek ekran yenileme hızını sunacak. Tüm detaylar önümüzdeki Çarşamba günü gerçekleşecek etkinlikte ortaya çıkacak. Cihazda yer alması beklenen özellikler arasında ise OLED ekranlar, hızlı şarj teknolojileri yer alıyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir