Black Shark 5 serisinin tanıtımı yarın yapılacak. Seriden Black Shark 5 Pro modeli oldukça heyecan verici olacak. Cihaz AnTuTu’da büyük başarı gösterdi.

Xiaomi’nin oyun odaklı akıllı telefon markası Black Shark, yeni bir telefon serisi çıkarmak için çalışmalarına devam ediyor. Temel özellikleri bir süredir sızıntılarla şekillenen akıllı telefon ailesinin yaklaşan çıkış tarihi ile birlikte yeni bilgiler de sızmaya devam ediyor.

Black Shark 5 Pro, AnTuTu’da 1.129.716 puan aldı

Black Shark 5RS ve Black Shark 5 Pro modellerinden oluşan bir seri yarın piyasaya sürülecek. Alınan bilgilerle teknik özellikler belli oldu. Son olarak dizi çok önemli bir iddia ile karşımıza çıkıyor. Bu serideki Black Shark 5 Pro modeli, AnTuTu’da 1.129.716 puanla platformdaki en yüksek puana sahip. Başka bir deyişle model, dünyanın en güçlü akıllı telefonu olarak nitelendirilecek.

Black Shark 5 serisi 30 Mart’ta piyasaya çıkıyor

Şirket henüz herhangi bir teknik özelliği resmi olarak açıklamadı. Ancak bu özellikler büyük ölçüde önemli kaynaklardan gelen sızıntılar doğrultusunda ön görülmektedir. Bu bilgiler ışığında Black Shark 5 Pro, Snapdragon 870 işlemciden güç alacağını söyleyebiliriz. Bu Qualcomm işlemcide 1 x 3.2 GHz, 3 x 2.42 GHz ARM Cortex-A77 ve 4 x 1.8 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeği bulunur. Ayrıca işlemci, oyun performansını artıracak Adreno 650 grafik arayüzüne de sahip.

Akıllı telefon 6.67 inç Full HD Plus AMOLED ekrana sahip olarak karşımıza çıkıyor. Bu modelin ayrıca ekran içi parmak izi tarayıcı ile donatıldığı söyleniyor. Batarya kısmında 120W hızlı şarjı destekleyen cihaz, 4.650mAh bataryadan güç alıyor. 16 GB’a kadar RAM ve 512 GB dahili bellek sunan telefonda 13 megapiksel selfie kamerası bulunuyor. Arka tarafta ise 108 megapiksel ana kamera ile üçlü kamera dizisine sahip olması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir