Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, gelecek günler içerisinde tanıtımını yapmaya hazırlandığı Black Shark 4S Pro modelinin AnTuTu puanı belli oldu.

Son yıllar içerisinde oyun odaklı akıllı cep telefonlar, ülkemizde içinde yer almak üzere tüm dünyada popüler bir cihaz olmaya başladı. Özellikle de bu alanda Black Shark ve ROG Phone gibi telefon serileri, her geçen yıl yenilenen ve daha da güçlü özelliklerle sunulan modellerle kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Oyun odaklı akıllı cep telefon denildiğin akla gelen ilk durum ise elbette ki Xiaomi’nin Black Shark modelleri oldu. Şirket, 13 Ekim günü heyecanla beklenen Black Shark 4S modelini kullanıcıların beğenisine sunacak. Fakat konuyla ilgili olarak ortaya çıkan yeni raporlar, yarın gerçekleşecek olan etkinlikte bir de Pro versiyonunun tanıtılacağı yönündedir. Hatta öyle ki akıllı cep telefonun AnTuTu puanının dahi belli olduğunu söylemek mümkündür. 

Xiaomi Black Shark 4S Pro’nun AnTuTu puanı

1 5

Hatırlamak gerekirse geçtiğimiz günler içerisinde güvenilir bilgiler sızdırmasıyla bilinen “Panda”, yakın zamanda sunulacak olan cihazın önemli özelliklerinden söz etti. Bunun ardından ise şimdide söz konusu bu akıllı cihazın AnTuTu puanı belli oldu. KSR-A1 model numarası ile gelecek olan bu cihaz, CPU testinde 216996, GPU testinde 319.912, hafıza testinde 189.260 ve UX testinde 161.566 puan aldı. Bunun yanı sıra aynı zamanda Black Shark 4S Pro, AnTuTu’da toplamda 887.734 puan alarak adından söz ettirmeyi başardı.

Black Shark 4S Pro’nun şu ana kadar belli olan özelliklerine bakmak gerekirse, ilk aşamada 144 Hz tazeleme hızı sunan 6.67 inç AMOLED FHD+ ekran ile karşılaşılıyor. Buna ek olarak ise cihazda geleneksel olarak UFS 3.1’den daha iyi okuma ve yazma hızları sunmak adına gelişmiş düzeyde UFS 3.1 + SSD sistemi ile geleceği iddia ediliyor. Bir diğer açıdan ise 20 megapiksel çözünürlük özelliğine sahip olan selfie kamerası bulunurken arka kısmında ise 64 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş ve 5 Megapiksel makro sensörün içinde yer aldığı üçlü kamera sistemi vardır. Son olarak belirtmek gerekirse cihazın 120W hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh’lik bir bataryadan güç alıyor. Şu an kadar ortaya çıkan sızıntılar veya iddialar doğruysa Black Shark 4S Pro yarın düzenlenecek olan etkinlik ile beraber piyasada yerini alacak. Black Shark 4S Pro hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup yakın zaman içerisinde konu ile ilgili daha detaylı bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir